Foreningen Business Kolding inviterer alle medlemmer til et inspirerende og garanteret morsomt show, når vi afholder Koldings største Firmafest!

TILMELDINGSFRISTEN ER OVERSKREDET! VI GLÆDER OS TIL AT BYDE NÆSTEN 1200 GÆSTER VELKOMNE D. 28. SEPTEMBER 2023!

Firmafesten samler typisk 800 glade deltagere - og er en oplagt mulighed for, at invitere kollegaerne, personaleforeningen eller hele virksomheden til en hyggelig aften - for kun 250 kr. pr. person (ekskl. drikkevarer). Ved køb af 12 billetter eller flere, får I 10% på alle billetterne.

Udover showet, kan du og dine kollegaer se frem til en aften fyldt med netværk, dejlig mad og mulighed for at vinde nogle fede præmier.

Vi sørger selvfølgelig også for et særligt netværksområde for enkeltmands-virksomheder og deltagere, som er alene afsted.

Firmafesten er kun for medlemmer af Foreningen Business Kolding - billetterne sælges først-til-mølle, og virksomheder og/eller medarbejdere kan købe et ubegrænset antal billetter.

Program
17.00

Ankomst og netværk

17.30

Aftensmad
Jespers Torvekøkken serverer en lækker buffet. Der er mulighed for, at tilkøbe drikkevarer på forhånd.

19.00

Dørene til aftenens show åbnes

19.15

Velkomst
v/ Borgmester Knud Erik Langhoff og adm. direktør Morten Bjørn Hansen, Business Kolding

19.30

Oplæg ved Nikolaj Sonne
Den teknologiske udvikling skylder hen over virksomheder i et hæsblæsende tempo, og digitalisering, kunstig intelligens, overvågning og IT-sikkerhed er på alles læber – både på arbejdspladsen og derhjemme. Journalist Nicolaj Sonne, kendt fra DR-programmet ”So ein Ding, giver os et fascinerende, og måske foruroligende, indblik i de nyeste teknologiers muligheder og hvad det betyder for virksomheder, medarbejdere og arbejdspladser i fremtiden. 

20.15

Præmier og Pause
En kort pause med mulighed for, at vinde fede præmier i aftenens sms-konkurrence.

Vil du også sponsorere en præmie? Så kontakt marketingmedarbejder Martin Porsborg Hemrich på mh@businesskolding.dk!

20.45

Stand-up med Mick Øgendahl
Et godt grin med den altid oplagte komiker Mick Øgendahl, som har været en del af toppen i dansk komik i snart 30 år - grin med kollegaerne og få en optakt til hans nye one man show "Bad boy".

21.30

Tak for i aften

28. september 2023
kl. 17:00 - 21:30
Sydbank Arena
Ambolten 2-6
6000 Kolding
250 kr.
Martin Porsborg Hemrich
mh@businesskolding.dk
+45 2058 6811
Firmafesten er kun for medlemmer af Foreningen Business Kolding