Den 16. juni holder SDU sammen med de andre danske universiteter en virtuel karrieremesse for alle landets kommende dimittender. Her kan virksomheder møde nyuddannede, der står klar til at bidrage til det offentlige og private erhvervsliv.

27. maj 2020

Sammen med de andre danske universiteter, afholder vi d.16. juni fra kl. 13.00 til kl. 15.30 en virtuel karrieremesse for alle landets kommende dimittender.

Karrieremessen er en ekstra koordineret indsats fra universiteternes side, til at hjælpe de studerende godt på vej, og ligeledes give virksomheder og organisationer en god mulighed for at komme i kontakt med de profiler, som er relevante for jer lige nu.

Skulle der være ledige stillinger hos jer, eller nye kompetencer I er på jagt efter, vil vi opfordre jer til at deltage. Der er som sagt ikke kun tale om kommende dimittender fra SDU, men fra hele landet og fra alle studieretninger.

Deltagelse for virksomheder gratis, og eneste krav for deltagelse er at man minimum har et stillingsopslag med til dimittender.

I invitationen kan I læse meget mere om den virtuelle karrieremesse, praktiske informationer og tilmelding.

Få svar på dine spørgsmål omkring en virtuel messe