11 teams fra store dele af landet har deltaget i Fynske Bank Startup Lab, der kulminerede i en finale tirsdag aften hos Business Kolding.

10. december 2021

Igennem en række workshops har deltagerne skærpet deres koncepter og forretningsmodeller og var helt klar til at give deres pitch overfor et panel af lokale erhvervsfolk. Takket være en donation fra Fonden for Fynske Bank dystede deltagerne om en hovedpræmie på kr. 75.000 og en andenpræmie på kr. 25.000.

Mads, Søren og Malte fra Safesprayer, der går i 3.g. på IBC, leverede en overbevisende præsentation af deres virksomhed og koncept og tog 1. præmien på kr. 75.000,- Tina Søgaard fra Ecooking annoncerede vindere og roste Safesprayer for deres koncept og spændende forretningspotentiale.

Mads, Søren og Malte fra Safesprayer

Emil Busch fra WeUse præsenterede deres dele-platform, hvor beboere, i eksempelvis en boligforening, kan dele værktøj og andre ressourcer med naboerne. WeUse udspringer af inkubationsmiljøet på SDU i Sønderborg. Dommerne kvitterede for konceptets bæredygtige elementer samt potentialet til at styrke det sociale sammenhold i foreninger med 2. præmien på kr. 25.000,-

Emil Busch fra WeUse

Morten Bugge fra Global Evolution gav en ekstrapræmie ved aftenens finale. Vertical/Horizontal er et mobilrampe koncept til kørestolsbrugere, der vil gøre det nemmere at komme op ad trapper i kørestol. Morten Bugge valgte ekstraordinært at støtte de unge ingeniørstuderende fra Aarhus Universitet, Herning, med 15.000,- til udvikling af deres prototype.

Delatgerene fra Vertical/Horizontal
Dommerne
Capsule pitcher
Præsentation af vinderne