Corona-virussen har givet verdensøkonomien et hårdt slag. IMF forudser er fald i verdens BNP på 3 procent i år. Det er ikke set siden depressionen i 1930’erne.

16. april 2020
Morten Bjørn Hansen

Den første bølge rammer sektorerne vidt forskelligt. Restauranter og frisører er tvunget til at holde lukket, rejsebranchen er i knæ og flyselskaberne gisper efter luft. Men store dele af produktionen er indtil videre ikke nævneværdigt påvirket af krisen, landbruget har travlt som altid og IT-mastodonterne mærker en øget efterspørgsel efter software til on-line møder.

Som dagene og ugerne går bliver vi klogere på konsekvenserne for økonomien, for virksomhederne og for medarbejderne.

Men hvor hårde bliver konsekvenserne for dansk økonomi? Hvor mange vil miste deres job? Og hvor hurtigt kan vi genvinde fodfæstet?

Hvad vil der ske i den internationale økonomi? Står vi foran en ny depression, eller finder verdensøkonomien en vej ud af sundhedskrisen?

Deltag i Business Koldings eksklusive webinar fredag den 17. april, med en af Danmarks førende økonomer. Danske Banks cheføkonom Las Olsen følger nøgletallene tættere end de fleste, og han vil fortælle om bankens seneste analyser.

Bliv klogere på de økonomiske konsekvenser af Corona-virussen.