I dag kan H.M. Dronning Margrethe II fejre 80-års fødselsdag – en dag der ikke bliver, som den plejer. I år havde Dronningen også et helt særlige ønske – og det ønske kom der en dejlig solstråle-historie ud af.

16. april 2020

Dronningen modtager hver år på sin fødselsdag blomster fra nær og fjern. I starten af april blev der udsendt en mail fra hoffet om, at Dronningen i år har et ønske om, at man i stedet for at sende hende blomster, sender dem til en af de ældre medborgere, der har det særligt svært i denne tid.

En dejlig tanke, som Torvets Blomster i Vamdrup hurtig greb efter opfordring fra et par kunder. De lavede ganske enkelt et opslag på facebook, hvor de opfordrede borgerne til at donere et lille beløb til en blomst til de ældre på plejehjemmene i Vamdrup – bare 5, 10, 20 kr.

I dag på H.M. Dronningens fødselsdag kan de så fortælle, at der er samlet 10.610 kr. ind og de har for pengene leveret smukke 4-grenede orkideer til alle beboerne på tre plejehjem, nemlig Elim, Vesterled og Lindely i Vamdrup. Der var også ekstra orkideer til at skabe glæde i personalestuerne, ligesom der blev leveret smukke farvestrålende buketter som beboere og personale kan nyde i fællesområderne.

- Vi havde da ikke solgt for over 10.000 kr. blomster, hvis ikke vi havde lavet dette tiltag, fortæller Lars Østergaard, der ejer og driver Torvets Blomster. Og selv om han er glad for den ekstra omsætning, så fortæller han, at det handler om at gribe de små chancer for ekstra omsætning i disse tider.

- Så vi er rigtig glade for den opfordring, vi fik af vores kunder. Og så er vi bare glade for, at vi, sammen med Vamdrups borgere, kan skabe lys og glæde på plejehjemmene.

En dejlig solstråle-historie, der viser, at man som butik godt kan fastholde en del af omsætningen, hvis man tænker lidt kreativt.

Har du en solstråle-historie, du gerne vil dele med os, så kontakt gerne Tanja Marek.

Skriv eller ring til

Tel +45 6077 6027
tamar@businesskolding.dk
Erhvervs- og kommunikationskonsulent

Tanja Marek