Har du brug for en snak om din forretning? Så står vi altid klar til en individuel sparring for at hjælpe dig på rette kurs. Business Kolding har en bred vifte af tilbud, som vi løbende tilpasser ift. de konkrete behov i erhvervslivet.

7. oktober 2022

Gratis hjælp og ydelser

Gratis Rådgivning
Business Kolding afholder Gratis Rådgivning hver torsdag kl. 16.00-18.00 i Pakhuset, hvor du kan booke tid til sparring med en advokat, en revisor, en forretningsudvikler eller én af de mange andre professionelle specialister, som indgår i vores rådgiverkorps. Book tid Gratis Rådgivning.

Mentor
Har du brug for en gratis sparringspartner i din virksomhed? Vi har opbygget et bredt netværk af mentorer, som ejerledere kan benytte sig af. For mange små virksomheder er kravene i perioder store og ressourcerne knappe, og det kan være rart med sparring og rådgivning fra erfarne virksomhedsledere. Læs mere og søg en mentor.

Early Warning
Et gratis, fortroligt og uvildigt tilbud til dig, som oplever modgang i din virksomhed, og gerne vil gøre noget ved det. Vi er din professionelle og konstruktive rådgiver, som kan hjælpe dig med at få overblik over situationen, og hvad du kan gøre for at få din virksomhed sikkert videre. Læs mere om Early Warning og kontakt gerne konsulent Poul-Erik Jensen fra Erhvevshus Syd på telefon 25505322 eller mail pej@ehsyd.dk.

Nedsæt energiforbruget
Får et gratis energitjek og bliv klogere på hvordan din virksomhed kan spare energi, CO2 og penge. Den bedste måde at spare energi er ved at skære de unødige kWh fra. Høje energipriser og tilskud gør tilbagebetalingstiden på investeringer kortere end tidligere. Hold dig opdateret på vores side - Fokus på energi.

Netværk

Netværk for detailbutikker
Driver du en detailbutik eller restauration i Kolding kommune, inviteres du til at blive en del af det nyetablerede GRATIS netværk - Detailværket, som tilbyder spændende arrangementer, oplæg og netværksmøder med fokus på udvikling af din butik og dine kompetencer.

Go Green
Business Kolding Go Green er et netværk for virksomheder, der vil være med til at støtte op om, at erhvervslivet i Kolding udvikler sig i en mere klimavenlig og bæredygtig retning. Netværket bruges også vidensdeling og erfaringsudveksling mellem virksomheder, så virksomhederne kan inspirere hinanden og sparre med hinanden omkring grøn omstilling og bæredygtig forretningsudvikling.

Arrangementer og forløb

Marketing a`la carte
Marketing á la Carte præsenterer et menukort spækket med lette marketingemner, så du frit kan sammensætte lige præcis den menu, der passer til dig og din virksomhed. Du får smagsprøve på forskellige marketingdiscipliner - alle tilsat en god portion netværk, sparring, faglig viden samt en lang række praktiske fif, som du kan gå hjem og bruge i din markedsføring med det samme. Se kommende Marketing a'la carte arrangementer.

E-handel forløb
Vil du starte en webshop eller skabe mere omsætning til den, men ikke helt ved hvordan? Så deltag på 3 workshops og få styrket din e-handel. Med afsæt i kundernes behov, lærer du om platforme og systemer, og hvordan du bedst skaber trafik og onlinesalg. Se og tilmeld dig forløbet.

For mere info kontakt

Tel +45 2941 7132
nal@businesskolding.dk
Forretningsudvikler

Niels-Arne Lauridsen