I denne uge kan du møde Signe Z. N. Madsen, der er Sekretariatschef i Business Kolding.

6. oktober 2023

Hun leder Business Koldings sekretariat, hvor hun sammen med 5 kollegaer løser opgaver inden for administration, økonomi, kommunikation, events, IT og marketing mm.

Signe har været ansat hos Business Kolding siden 2017 – og har før det både arbejdet i det private og i det offentlige.

Udover teamlederrollen, varetager hun bl.a. bestyrelsesbetjening, laver beslutningsoplæg, afvikler Repræsentantskabsmøder og holder styr på den årlige generalforsamling.
Signe varetager mange forskellige opgaver hos Business Kolding.

“Ud over vores primære opgave med vejledning og service til de lokale virksomheder, har Business Kolding mange opgaver og berøringsflader både lokalt og nationalt, flere end man måske regner med.”

Signe Z. N. Madsen, Business Kolding

- Jeg tror det overrasker mange, at Business Kolding har en meget stor opgaveportefølje, fortæller Signe. Ud over vores primære opgave med vejledning og service til de lokale virksomheder, har Business Kolding mange opgaver og berøringsflader både lokalt og nationalt, flere end man måske regner med.

- Business Kolding har opgaver inden for hele ”værdikæden” i erhvervslivet. Vi har fokus på fremtidens iværksættere og kvalificeret arbejdskraft, når vi samarbejder med folkeskoler og ungdomsuddannelser i Kolding Kommune; vi bidrager til fastholdelse af studerende og tiltrækning af nye borgere, når vi sammen med de videregående uddannelsesinstitutioner laver netværk og matchmaking med lokale virksomheder; og vi arbejder med rammebetingelser, såsom byudvikling, bosætning og mobilitiet. Og meget meget mere!

“Det er ikke altid vores indsats kan måles lige nu og her, eller ses sort-på-hvidt, men det er spændende at være med til at få andre til at lykkes, også selvom man er med fra kulissen.”

Signe Z. N. Madsen, Business Kolding

- Det er ikke altid vores indsats kan måles lige nu og her, eller ses sort-på-hvidt, men det er spændende at være med til at få andre til at lykkes, også selvom man er med fra kulissen.

- Det er vigtigt for mig, at Business Kolding skaber reel værdi for vores kunder. Det er både virksomheder, uddannelsesinstitutioner, kommune og andre offentlige aktører som vi samarbejder med, der er vores kunder. For mig er Business Kolding en katalysator, der er med til at få tingene til at ske for vores samarbejdspartnere og kunder – både på det operationelle og det mere langsigtede, strategiske niveau.

Signe har det generelle overblik i Business Kolding, så tag fat i hende, hvis du ikke lige ved, hvem du skal tale med, eller hvis du har et spørgsmål eller forslag til Business Kolding, så kan hun hjælpe dig videre til rette vedkommende.

Kontakt Signe for spørgsmål

Tel +45 2491 3675
simad@businesskolding.dk
Sekretariatschef

Signe Z. N. Madsen