Det går godt for Foreningen Business Kolding, og medlemstallet bare vokser og vokser. Vi er tæt på de 800 medlemmer, da vi de seneste 3 måneder har fået 29 nye medlemmer af Foreningen Business Kolding.

6. oktober 2023

Birkelund Boutique - Boutique og galleri med keramik kunst fra keramiker Kimberly Young og andre dansk designers. Her kan du også se Kimberlys værksted og få en hyggelig snak om processen.

Andersen FlexTrade - Agentur- og Handelsvirksomhed, med salg til den grønne sektor. Primært salg til detailbranchen.

FlexFabrikken ApS - Kunder hos FlexFabrikken vægter deres sociale ansvar højt, og siden vores opstart i 2015 har vi formidlet ansættelse til flere hundrede dygtige fleksjobbere. Vi leverer kompetente arbejdskraft ift. HR, markedsføring, økonomi, mm.

deluxehomeart ApS - deluxehomeart designer og distribuerer innovative LED lys til forhandlere i ind og udland.

Optimum HR ApS - Optimum HR beskæftiger sig med konsulentydelser primært indenfor optimering og opbygning af interne HR processer. Vi fungerer også som underviser i opkvalificering og uddannelse af nøglemedarbejdere.

Byens Hvidevarer ApS - Byens Hvidevarer er Koldings specialbutik inden for hårde hvidevarer.

Speciallægeklinikken Hviidsminde - Kosmetisk Hviidsminde er en af Danmarks mest rutinerede kosmetiske klinikker med mere end 11 års erfaring i naturlige kosmetiske behandlinger.

DoWEB – De har mange års erfaring med implementering af løsninger og integration til it-systemer, og er eksperter i CRM- og BI-løsninger og vi arbejder professionelt, struktureret og målrettet.

Garn og Craft - En garnbutik med fokus på bæredygtige garner, kreative fællesskaber og workshops/kurser.

Wettengel Consult - Virksomheden er en enkeltmandsvirksomhed, som hjælper virksomheder, og mennesker med det de har brug for.

GARTEX A/S - Gartex udvikler eksklusive boligtekstiler. Vi tror på at kvalitet og design er grundsten for vores produkters levetid, og med rødder i dansk design er kvalitet vores ultimative standard. Produktion udelukkende i Europa sikre tillige miljørigtig tilgang til alle processer.

Arkaden – Et hyggeligt sted i Munkegade, hvor du kan spille forskellige spil, som arcadespil, videogames, brætspil, pool og deltage i en lang række events og sjove arrangementer.

C – value - Specialister i effektivisering af organisationer og virksomheder, og hjælper jer med at øge trivslen og indtjeningen.

Soak A/S - IT virksomhed der sælger microsoft baseret konsulentydelser.

Andersen & Heegaard Vest A/S - Andersen & Heegaard er et tværfagligt teknikhus med rødder der går 200 år tilbage i historien. Vores tekniske kompetencefelt spænder bredt, og vi kan rådgive og levere tekniske installationer i enhver bygning.

ROHR ApS - Virksomheden har to ben: fremstilling/rep. og vedligehold af propeller til både/skibe samt ventilations primært rensning og indregulering af ventilationsanlæg.

Glasspecialisten - Handelsvirksomhed der videresælger alt indenfor glas på specialmål til tømrer, glarmestre, inventarkunder og indimellem private kunder.

Assisting Interim Marketing - Interim marketing på projekt- eller timebasis.

Nordklitgaard ApS - Tilbyder produktudvikling, udarbejdelse af produktionstegninger og sparring i forbindelse med udvikling af inventar mm

one2trust - Konsulentvirksomhed som: 1. Giver CEO, DFO og bestyrelse klar besked ift. Forsikringspakken og 2. Forretningsudvikler virksomheder, som samarbejder med forsikringsselskaberne.

Rumlii - rumlii designer vanter til børn i aldrene 1 til 4 år. rumlii vanterne er specialdesignet vintervanter, der tager højde for barnets motoriske kunnen i alderen 1-4 år.

LOOP Fitness Kolding - LOOP Fitness er et cirkeltræningscenter, med højt til loftet, og rummelighed. Vi tilbyder enkel og effektiv træning på bare 24 minutter, så det er nemt at passe ind i en travl hverdag.

Beritkafton.dk – Jeg hjælper særligt med supervision af enkeltpersoner eller grupper, udviklings- og trivselsprocesser samt kulturprocesser, samt med at minimere bl.a. stress, angst, depression, dårligt selvværd eller andre mentale benspænd, for meget mere mental sundhed og plads til at leve livet fuldt ud.

Estate Kolding - Ejendomsmægler i vækst.

Simply Health ApS - Simply Health er en datadrevet sundhedsvirksomhed, der har fokus på at øge dit velvære og fremme en sund livsstil. Vi tilbyder et bredt udvalg af kvalitetsprodukter, herunder kosttilskud, sunde opskrifter og personlige sundhedstjek.

Gitte Lykke Salon – Frisørsalon

Dansk Motor Finans A/S - Dansk Motor Finans er et leasingselskab der henvender sig til private og virksomheder. Derudover har virksomheden skabt et netværk på mere end 1000 danske bilforhandlere, hvor der formidles og rådgives omkring registreringsafgifter og import af biler.

Happy Bear - DJ & Eventmager - primært i padel branchen

Better Energy A/S - Et vedvarende energiselskab, der skaber ny grøn energi. BE designer, udvikler, konstruerer, finansierer, bygger, driver og ejer vedvarende energiparker, der genererer ren elektricitet.

Læs mere og bliv medlem af Foreningen Business Kolding her: