I en tid hvor det ikke er så nemt at mødes, og hvor Business Kolding ikke holder så mange arrangementer pga. COVID-19, har vi besluttet, at vi i den kommende tid vil præsentere vores medarbejdere for jer, så I kan lære dem endnu bedre at kende. I denne uge kan du møde Forretningsudvikler Jakob Thoftdal Westphall.

4. december 2020

Jakob kort fortalt
Fokus på at hjælpe virksomheder til at realisere det forretningsmæssige potentiale. Forretnings- og organisationsudvikling. Skaber relationer. Ser også de socialøkonomiske potentialer i virksomhederne.

Fakta om Jakob
Jakob Thoftdahl Westphall er først i 40. og har efterhånden mere end 10 års erfaring med det. Jakob er uddannet Erhvervsanalytiker og Cand.merc. med speciale i organisation og erhvervs-psykologi og organisation fra hhv. SDU og Aarhus Universitet. Desuden certificeret coach samt i brugen af Grothwheel, forskellige personprofil og som LEGO Serious Play facilitator.

Jakob har altid haft base i det østjyske (pt. Horsens), og har tidligere arbejdet som chefkonsulent i konsulentvirksomheder og som chef på bl.a. stort opholdssted.

Primære arbejdsopgaver
Jakob har i de 8 år hos Business Kolding arbejdet med alt fra iværksættere til virksomheder med tre-cifret million-omsætning. Altid med udgangspunkt i virksomhedernes kompetencer, relevante markeders udvikling og hvordan man effektivt skaber vækst – menneskeligt og forretningsmæssigt.

En væsentlig del af Jakobs arbejde handler om at oversætte de mange støtteordninger til virksomhedssprog, så de kan komme Kolding-virksomheder tilgode. På den måde har Jakob lavet over 200 vækstplaner og skaffet flere mio. i støttekroner til at booste virksomhedernes egne udviklingsbudgetter.

Hvad er vigtigt for dig
- Igennem mange år har jeg arbejdet med forretnings- og organisations-udvikling – som konsulent og som leder, fortæller Jakob. Mit mål er at bidrage til værditilvækst gennem fornyet indsigt. For mig er det vigtigt, at min indsats hjælper mine relationer til at finde sammenhænge mellem de holdninger og handlinger, der tilsammen skaber bedre resultater.

“Mit mål er at bidrage til værditilvækst gennem fornyet indsigt.”

Jakob Thoftdal Westphall, Business Kolding

- Nogle gange handler det blot om at være nærværende og være den samtalepartner, man som virksomhedsejer kan sige noget højt til uden omkostninger, fortsætter Jakob. Andre gange er der brug for at finde konkret retning i en udviklingsproces eller få øje på nye muligheder. Ikke forkromede strategier, men et stærk afsæt mod de næste, bedste skridt, så man kan teste om man er på rette vej.

- Midt i arbejdet med at bidrage til realiseringen af ambitionerne hos virksomhederne, er der også plads til at arbejde med ressourcerne hos de borgere, der har lidt sværere ved at ramme et 37 timers job, forklarer Jakob. For mig handler det om at have øje på flere bundlinjer; økonomi, klima og socialt. De socialøkonomiske potentialer betyder derfor meget for Jakob – uden at det dog skal være på bekostning af snusfornuftige og bevidste forretningsprioriteringer.

Vil du høre mere, så kontakt

Tel +45 4012 3239
jtw@businesskolding.dk
Forretningsudvikler

Jakob Th. Westphall