I denne uge kan du møde Tina Nikolajsen. Tina har primært fokus på iværksætteri, blandt andet via lokale, regionale og nationale projekter der tilbyder netværk, kompetenceudvikling og inspiration til etablerede og kommende iværksættere.

25. marts 2021

Tina Nikolajsen er 36 år og stammer fra Koldings opland. Tinas uddannelsesmæssige baggrund er en BA i International Erhvervskommunikation, Engelsk og IT fra Syddansk Universitet i Kolding.

Tina har tidligere bl.a. arbejdet med administration på Kolding Sygehus og har for nyligt afsluttet Playmakers’ facilitatoruddannelse.

Primære arbejdsopgaver
Tina kan fejre 10 års jubilæum hos Business Kolding i 2021, og selvom hun har haft mange forskelligartede funktioner gennem tiden, har fokus altid været på iværksætteri og netværk.

Mange iværksættere har mødt Tina under Medstrøms femårige projekt, hvor mere end 1.400 kreative iværksættere fra Region Syddanmark deltog.

“Mit job handler om at udbyde inspiration, netværk og muligheder for vores iværksættere, så de kan tage næste skridt på deres iværksætterrejse.”

Tina Nikolajsen, Business Kolding

I 2021 påbegynder Tina arbejdet med at udbrede IværksætterDanmarks tilbud i Sydjylland, samt at bistå Dansk Fødevareakademi med administrationen af programmet Vækstrettet Kompetenceudvikling.

Sammen med sin kollega Tanja Marek har Tina udviklet Marketing á la Carte, hvor menukortet bugner af lette marketingserveringer.

Hvad er vigtigt for dig?
Mit job handler om at udbyde inspiration, netværk og muligheder for vores iværksættere, så de kan tage næste skridt på deres iværksætterrejse.

Min skrivebordsplads i Pakhuset kan let kendes på de mange fotos fra vores iværksætterforløb og fra hverdagen i Business Kolding. Det er min inspiration og motivation i hverdagen: de mange passionerede mennesker jeg møder hver dag og det stærke kollegaskab i Business Kolding.

For mere info kontakt

Tel +45 2159 0221
tn@businesskolding.dk
Koordinator/Projektleder

Tina Nikolajsen