I denne uge kan du møde Majbritt Lykke Sørensen, når vi præsenterer ugens profil hos Business Kolding. Majbritts job er hendes vitaminpille, hun jonglerer med tal i analyser og statistikker, og så er hun marathon-mester i at spille virksomhederne gode.

29. januar 2021

Fakta om Majbrit
Majbritt Lykke Sørensen er 41 år, hun bor i Kolding med sin mand og to børn, men har trådt sine barnesko i Sønderjylland.

Hun er uddannet Cand. Merc. i Styring og ledelse fra Syddansk Universitet i Kolding, dog med et eventyr fra Kutztown University i Pennsylvania, USA. Med i bagagen har hun også en militær lederuddannelsen som Reserveofficer hos Dronningens Artilleriregiment, med funktioner som delingsfører og skydeofficer.

Hun er ivrig sportsudøver og kan hyppigt findes på padel- eller tennisbanen eller bare i løbesko i Koldings gader. Og hun er altid klar på en udfordring! Sporten har også, i tidernes morgen, budt på en enkel selvrealiserende Marathon i Hamborgs mangfoldige stræder og gader – en oplevelse som hun vil opfordre DIG til at gøre hende kunsten efter.

Primære arbejdsopgaver
Majbritt har været hos Business Kolding siden 2007, og er et godt eksempel på hvorledes et studiesamarbejde kan blive til en langvarig relation. I sine mange år hos Business Kolding har hun været en del af alt fra studenteropgaver til udvikling og drift af internationale projekter.

Hovedsagligt arbejder hun dog med erhvervsfremme i bred forstand, hvor hun bl.a. har fokus på:

  • IT virksomheder og netværk
  • GDPR
  • Analyser og statistik
  • Erhverv- og studiesamarbejde
  • EU projekter
  • OPI

Hvad er vigtigt for dig?
Min fornemste opgave hos Business Kolding er, i min optik, at være facilitator, og her mener jeg i god gammel græsk forstand ”at gøre det let”. Vi skal gøre det let for virksomheder at møde andre virksomheder, så de kan drage nytte af hinandens kompetencer og relationer.

“Vi skal gøre det let for virksomheder at møde andre virksomheder, så de kan drage nytte af hinandens kompetencer og relationer.”

Majbritt Lykke Sørensen, Business Kolding

Vi skal gøre det let at gennemskue mulighederne i erhvervsfremmesystemet, både i forhold til sparringsmuligheder, og udviklingsmidler. Vi skal gøre det let at etablere samarbejde med uddannelsesinstitutioner, det offentlige og det grænseoverskridende.  

I det hele taget skal vi forsøge at gøre det lidt nemmere at fjerne de barrierer som står i vejen for virksomhedernes vækst og udvikling.

Efter så mange år hos Business Kolding er jeg her stadig; fordi det er den mest naturlige form for vitaminpille – der går ikke en dag hvor jeg ikke lærer noget nyt, eller er blevet fascineret og inspireret af en entreprenant sjæl, der arbejder hårdt for at realisere sin drøm. Nogle gange kan jeg hjælpe dem et skridt på vejen - hvem står ikke glad op til det?

For mere info kontakt

Tel +45 2459 8187
mls@businesskolding.dk
Erhvervskonsulent

Majbritt Lykke Sørensen