150 nye arbejdspladser. Det er, hvad Kolding Kommune kan se frem til, når TDC Group efter sommerferien etablerer et nyt YouSee call-center i Kolding på deres gamle 118-adresse i Klostergade 21-25.

11. juli 2016

Der er godt nyt for Kolding Kommune og dem, der gerne vil gøre karriere i telemarketing-branchen. 29. august 2016 åbner TDC Group nemlig et spritnyt call-center i Kolding. Ambitionen er, at der skal ansættes 150 medarbejdere, der skal være med til at servicere de mange YouSee-kunder. Den ekstra kapacitet skal være med til at understøtte det nye YouSee, der blev relanceret 27. juni, hvor TDC Privat og YouSee blev lagt sammen til ét samlet YouSee.

Hos Kolding Kommune er man naturligvis begejstrede for, at valget er faldet på netop Kolding:

”Det er utroligt dejligt, at Kolding får 150 helt nye arbejdspladser, som vores ledige kan bringes i spil til. Det kommer til at gavne rigtigt mange i Kolding, og da bygningen allerede står klar, kommer det til at gå stærkt,” siger borgmester Jørn Pedersen og fortsætter:

”Rigtigt mange aktører ved Kolding Kommune har arbejdet hårdt og målrettet på at få TDC Group til at vælge Kolding. Når det er lykkedes, skyldes det bl.a., at vi har kunnet tilbyde en samlet pakke, hvor Jobcentret hjælper med at finde nye medarbejdere og i samarbejde med IBC tilrettelægger kursusforløb, så de kommende medarbejdere bliver gearet til jobbet.”

118-hus genopstår som YouSee call-center

Også hos TDC Group, der står bag det nye YouSee call-center, glæder man sig til at blive en del af bybilledet i Kolding igen:

”Vi har haft et rigtig godt forløb med Kolding Kommune og jobcenteret, der har været med til at overbevise os om, at Kolding er det helt rigtige valg for os. For det første er Koldings placering lige i hjertet af trekantsområdet en åbenlys fordel, da arbejdsstyrken er stor her – faktisk kun overgået af København og Aarhus. For det andet er der mange uddannelsesinstitutioner i området, og da det især er unge, udadvendte mennesker, der søger denne type jobs, så giver det rigtig god mening,” fortæller Nicolai Loft Demring, Direktør hos YouSee og fortsætter:

”Og for det tredje så synes vi også, der er en lidt sjov fortælling i, at vi har mulighed for at genanvende det gamle 118-hus, der blev overflødigt for nogle år siden, da folk ikke længere havde behov for at ringe til nummeroplysningen. Nu bliver huset igen aktuelt og bliver renoveret, så det fremover kan fungere som call-center.”

Når TDC Group 26. september 2016 åbner for telefonlinjerne i Kolding, er det også med til at styrke TDC Groups tilstedeværelse rundt om i hele landet.

”TDC Group er hele Danmarks selskab, og det er vigtigt for os at være til stede rundt om i landet for at være tættere på vores kunder. Foruden Kolding har vi også aktiviteter i Aarhus, Odense, København og i Flensborg – for ikke at glemme de 45 YouSee-butikker, der er fordelt over hele landet, herunder også i Kolding,” fortæller Nicolai Loft Demring.

Der skal nu sættes fuld gang i rekrutteringen af nye medarbejdere. Mange af de 150 stillinger er fuldtidsstillinger, men der bliver også brug for studerende, der gerne vil have et godt job ved siden af deres studier. Man skal have lyst til at sælge, men også kunne give en god service og snakke med mange forskellige slags mennesker. Alt efter baggrund og kvalifikationer bliver der planlagt et individuelt kursusforløb som call-centermedarbejder. Interesserede kandidater kan læse mere på Kolding.dk, hvor der ligger beskrivelser af jobbet og profilen.

 

Kontakt

TDC Group Communications, tlf.: 70 20 35 10, mail tdcpresse@tdc.dk

Borgmester Jørn Pedersen, Kolding Kommune, mob 51 48 27 38, mail borgmesteren@kolding.dk

By- og udviklingsdirektør Thomas Boe, Kolding Kommune, mob 25 55 79 10, mail thbo@kolding.dk