Normalt havde vinderne af Årets Awardshow fået mulighed for at holde en lille takketale til vores Awardshow på Comwell, med en masse glade gæster i salen. Sådan skulle det ikke være i 2021, men de skal alligevel have lov til at sende en tak til de virksomheder, der har stemt på dem.

12. marts 2021

Årets Iværksætter - Nordic Coffee House

Tusind tak for prisen som Årets Iværksætter 2020. Tak til alle jer som både har indstillet os til prisen og efterfølgende stemt på os! Den her pris betyder rigtig, rigtig meget for mig, da det er et skulderklap for alt det, som jeg brænder for og har kæmpet for de sidste par år.

Også en stor tak til erhvervslivet her i Kolding for opbakningen, Business Kolding for altid at være klar til at hjælpe os iværksættere og Andersen & Partners for at sponsere prisen. Sidst men ikke mindst – en kæmpe tak til vores kunder, som er med på Nordic Coffee House’s rejse. Uden jer ville vi ikke stå her.

TAK!

Michael Mølbæk fra Nordic Coffee House

 

Årets Initiativ 2020 - Kolding IF Fodbold

Fra Autocentralen Park og til hele Kolding – så vil vi rigtig gerne sige hjertelig tak til byens erhvervsliv. Vi er ufattelig taknemmelige for at I stemte på os, og vi er ufattelig taknemlig for den store støtte I sender til fodbolden. For at begå sig i en benhård professionel fodboldbranche, så er vi helt afhængige af at have erhvervslivets støtte i ryggen. Den tillid har Kolding heldigvis vist os, og med en beundringsværdig flot opbakning, har I en stor, stor andel i den opblomstring vi de senere år har oplevet.

Vi VIL fodbolden i Kolding, og vi VIL gøre en forskel for erhvervslivet. Via en utrættelig indsats i opbygningen af et givende erhvervsnetværk er vi nået langt – og prisen som Årets Initiativ 2020 er kulminationen herpå. Vejen videre herfra er at bygge endnu stærkere, samle erhvervslivet om os i endnu højere grad – og hver dag ligge en stor, stor ære i at være gode Kolding ambassadører. Dette er kun muligt med jer på holdet!

Så endnu engang – TUSINDE TAK! Og husk nu – #ViErKolding

Michael Flyvholm, Kolding IF Fodbold

 

Verdensmålsprisen 2020 - SHEworks Atelier

Fra Sheworks Atelier skal der lyde et kæmpe tak til Koldings erhvervsliv for at kåre os som vinder af Verdensmålsprisen 2020. Vi er utroligt glade for opbakningen; det betyder utroligt meget i vores mission om at bidrage til at sætte Kolding på Danmarkskortet indenfor bæredygtigt design og socialøkonomi.

Solveig Søndergaard, SHEworks Atelier

 

Årets Virksomhed 2020 - Pierre Ejendomme

Vi er helt vildt stolte. Det er en kæmpe ære at modtage prisen som Årets Virksomhed i Kolding. Det er jo Koldings virksomhedsledere som har stemt på os, og det betyder ekstra meget for mig.

Det er en god følelse at vinde den ultimative pris, når man ser de andre nominerede. Det er et meget stærkt felt af nominerede, som vi var med i. Men Pierre Ejendomme har haft en fantastisk udvikling, og vi arbejder stenhårdt for at løfte forretningen endnu højere.

Pierre Legarth, Pierre Ejendomme