I går kunne Foreningen Business Kolding afvikle et brag af et Awardshow med glimmer og glamour. Der er mange stærke kræfter bag sådan en festaften, som vi gerne vil takke.

25. februar 2022

Vi vil derfor gerne bringe en stor tak til de mange samarbejdspartnere og leverandører, der i år har samarbejdet omkring arrangementet.

Comwell Kolding dannede rammen omkring både generalforsamling og Awardshowet. En fantastisk medspiller i planlægningen, der gør at tidsplanen holder.

Dronning Dorothea Teatret sørgede for en FANTASTISK åbning af Awardshowet med to numre fra deres kommende Queen-musical ”We will rock you”, som spilles på Kolding Amfiscene til Årets Festspil til sommer.

Mazur sikrede endnu en gang, at lyd og lys spillede optimalt. De starter mange timer før dørene åbnes, med opsætning af storskærm og lys, lydprøver osv.

EventDecor tryllede de flotteste borde frem, med blomster, holografisk papir og flotte balloner svævede over bordene – og så var der lige velkomstportalen med balloner neden for trappen.

Eden Outcast leverer hvert år de flotte statuetter, som vinderne af de fire priser kan tage med hjem. I år blev statuetterne omdrejningspunktet for alt udsmykning, de var en del af bodpynten – og så var der en statuette i miniformat til alle gæster.

Holckers har i flere måneder været i gang med videoproduktion, så vi på bedste vis kunne præsentere de nominerede på storskærm og sociale medier, og så var han på pletten med kameraet på dagen, så vi kan lave et fantastisk galleri.

Atrium Blomster har leveret de smukke blomster, som alle de nominerede fik overrakt på scenen.

Donslund Vine har leveret lækre vingaver til de medlemmer, der i år har valgt at gå ud af repræsentantskab og bestyrelse.

Og til sidst skal der selvfølgelig endnu en gang lyde en kæmpe tak til de fire sponsorer:
Andersen Partners
BDO
DM Greenkeeping
Danske Bank

Salen til AWARD'22