Hvert år holder Fonden for Entreprenørskab opfinderkonkurrencen Edison, med en stor lokalfinale for alle Koldings Folkeskoler på IBC. Men i år bliver det anderledes.

18. september 2020

Fredag d. 30. oktober skal Kolding kommunes 6. klasser endnu en gang dyste om en plads til landsfinalen i Edison. Forud for kommunefinalen har eleverne haft et længere forløb på deres skoler, hvor de har idégenereret, produktudviklet og lavet prototyper på deres idéer. Temaet for projekterne er i år ”Din hverdag i fremtiden”, og kan handle både om byen og boligen.

I år kan kommunefinalen, som plejer at samle 700 elever og deres lærer på IBC, desværre ikke afholdes grundet Corona. Eleverne vil derfor skulle bedømmes ude på skolerne.

Hos Business Kolding sørger vi hvert år for at finde omkring 40 dommere fra erhvervslivet, og vi vil derfor gerne bede om din hjælp. Kunne du have lyst til at bedømme elevernes spændende projekter d. 30. oktober fra 8.00-14.00 (cirka – alt efter antal elever på skolen), så hører vi meget gerne fra dig. Dommere fra tidligere år, vil blive kontaktet direkte.

Har du også lyst til at blive dommer, så kontakt

Tel +45 6077 6027
tamar@businesskolding.dk
Erhvervs- og kommunikationskonsulent

Tanja Marek