Business Kolding har samlet håndværkere i et netværk, der gerne vil tale drift og ledelse, eller bare vende almindelige, daglige vilkår og udfordringer med andre kolleger fra håndværkerbranchen.

30. marts 2023

I håndværkernetværket er der fokus på at dele erfaringer og viden og samtidig inspirere hinanden. Det er ikke et ”salgs-netværk”, i stedet er medlemmerne selv med til at forme programmet fra gang til gang, og bestemme hvilke emner der er relevante at tage op.

I morges mødtes deltagerne hos TRYG forsikring for at få svar på deres spørgsmål om, hvordan de bedst er forsikret – både erhvervsmæssigt og privat. Et tema de selv har efterspurgt.

En af deltagerne var Brian Terp fra Husberegning.dk:

- Jeg synes, det er vigtigt med et godt lokalt netværk. Vi har ikke tidligere prioriteret det så højt, da vi har afdelinger i hele Danmark, men det gør vi nu.

Efter at have deltaget et par gange kan Brian se en stor værdi i at have et netværk af andre håndværkere, som han kan trække på, og han ønsker der kommer flere til:

“De forskellige oplæg har været spændende og relevante, men jeg kommer lige så meget for netværket.”

Brian Terp, Husberegning.dk

- De forskellige oplæg har været spændende og relevante, men jeg kommer lige så meget for netværket.

Deltagerne mødes ca. 8 gange årligt, og nogle af de næste temaer vil være finansiering ved Sparekassen Kronjylland og et besøg hos by- og udviklingsforvaltningen ved Kolding Kommune, for blandt andet at høre mere om mulighederne for udbud.

Det er primært afdelingsledere fra mindre virksomheder samt enkeltmandsvirksomheder der deltager i netværket. Alle har de til fælles, at have gavn af at sparre med andre på sager og situationer, som man som leder indimellem kan stå lidt alene med.

Der er fortsat plads til flere deltagere i netværket. Netværket er gratis at være en del af – dog kræver det, at du er medlem af Foreningen Business Kolding.