Rekruttering, grøn omstilling og inspiration fra andres succes er væsentlige emner for at fortsætte væksten hos de lokale virksomheder. Derfor er der fokus på netop de emner i det nyeste nummer af magasinet Vækst.

30. marts 2023

Magasinet om erhvervslivet i Kolding kommune bliver i disse dage uddelt til alle virksomheder. Håbet er, at erhvervslederne vil give sig tid til at lade sig inspirere af hinandens successer. En af dem i magasinet er Jakodan, der i løbet af 20 år har fået fem gazeller og er fire gange kåret til Årets Succesvirksomhed af BDO og Spar Nord. Omsætningen blev næsten fordoblet fra 2019-2021, da alle webshops skulle have mere emballage under Corona.

Konceptet i magasinet bygger på personlige historier fra store og små virksomheder. Det er udgivet af Kolding Kommune og Business Kolding i fællesskab.

“Vores erhvervsledere er de bedste ambassadører og dem, der driver vores vækst.”

Pernille France, Strategisk Vækst, Kolding Kommune

 - Vores erhvervsledere er de bedste ambassadører og dem, der driver vores vækst. Derfor kan de både inspirere hinanden og sammen vise den bredde, der er i Kolding Kommunes virksomheder. Vækstmagasinet tager emner op, som virksomhederne selv påpeger som de vigtigste. I år er det rekruttering, uddannelser og grøn omstilling, der er temaerne i magasinet, forklarer Pernille France, chef for Strategisk Vækst i Kolding Kommune.

Der er historier om, hvordan designere i højere grad bidrager med nyt i virksomheder. Hvordan erhvervslivet og skoler samarbejder, så vi dér skubber til elevernes nysgerrighed for erhvervsuddannelser. Der er også et par gode bud på, hvordan man kan udnytte ressourcerne bedre og dermed spare energi og reducere CO2-udledningen.

- Magasinet er fyldt med historier, hvor virksomheder kan blive inspireret af andre virksomheder. Der findes så mange positive historier fra Koldings erhvervsliv, og her kan man læse nogle af dem, siger Morten Bjørn Hansen, Adm. dir., Business Kolding.

Download eller læs magasinet herunder