Den. 7. juni kan Foreningen Business Kolding endnu en gang byde velkommen til sommerfest. Denne gang i Nicolai-komplekset i hjertet af Kolding. En eftermiddag med masser af netværk, musik og dejlig mad og drikke. Der er begrænset antal pladser – og de første 210 har allerede sikret sig en billet.

14. april 2023

Foreningen Business Kolding samler flere gange om året medlemmerne til hyggelige timer. Med mulighed for at møde Koldings erhvervsliv, med mulighed for netværk, sparring og gode snakke, og måske vil du også opleve et sted du ikke kommer til hverdag.

Nicolai-komplekset åbner denne aften dørene, så du kan gå på oplevelse, og se hvad stedet rummer: Nicolai Biograf, Stadsarkivet, Nicolai Kunst og Design, Bygning 5, Nicolai Scene og Nicolai for Børn.

Maden leveres fra Volkerts Fylke i samarbejde med Nicolai Madbar, der for kort tid siden åbnede dørene med nye kræfter bag. Det er Jimi Kristensen fra Volkerts Fylke der nu står bag, og de tænder op i bålkøkkenet og serverer spændende sommermad. Fra Kontaineren serveres der lækre drikkevarer.

I marts måned sidste år åbnede Okkels i Klostergade, et ishus med italiensk is og cremet sorbet. De lægger vejen forbi, og serverer lækker hjemmelavet is. Det samme gør Nordic Coffee House, der er Koldings lokale kafferisteri, hvor de rister specialkaffe af høj kvalitet.

Der vil også være en masse smagsprøver fra Kolding Gårdbryggeri, et lokalt bryggeri, der ligger i Fynslund lige uden for Kolding. De bruger bygmalt fra markerne lige uden for døren og vand fra egen brønd, så mere lokalt bliver det ikke.

Der ud over byder eftermiddagen på jazzmusik med TigerOak – et band med lokale rødder.

Se arrangementet og tilmeld dig her