På trods af en corona-pandemi kan Business Kolding nu se ned over en liste med rekordmange medlemmer – eller måske netop pga. corona-pandemien. I hvert fald har foreningen fået netto 68 nye medlemmer i 2021, og tæller nu 692 medlemmer i et værdiskabende erhvervsnetværk.

23. september 2021

Går vi tilbage til ultimo 2018 talte foreningen 521 medlemmer, så der har været en positiv fremgang gennem de seneste år.

“Vi sætter en ære i at være det største erhvervsnetværk i Kolding, og synes det er en stor styrke, at vi kan samle det lokale erhvervsliv i én forening.”

Morten Bjørn Hansen, Business Kolding

- Vi sætter en ære i at være det største erhvervsnetværk i Kolding, og synes det er en stor styrke, at vi kan samle det lokale erhvervsliv i én forening. Vi har haft fremgang i antallet af medlemmer gennem alle år, og derfor er det positivt, at vi fortsat har haft fremgang på trods af corona-pandemien, siger Morten Bjørn Hansen, direktør hos Business Kolding.

En af de virksomheder der har været medlem af foreningen, og som ofte samarbejder med Business Kolding er Volkerts Fylke, og vi har spurgt Jimi, hvorfor de er medlem, og hvorfor han synes alle virksomheder bør være en del af Foreningen Business Kolding.

- Et erhvervsnetværk betyder alt for os, da det er der vi kommer ud og møder vores kunder og gæster, så det at deltage i et erhvervsnetværk gør jo, at vi kan holde kontakten med vores kunder, fortæller Jimi Kristensen, der driver Volkerts Fylke sammen med Rasmus Vemmelund.

“Jeg mener faktisk, at alle virksomheder i Kolding kommune har en pligt til at være en del af Foreningen Business Kolding og til at bakke op om det lokale erhvervsliv..”

Jimi Kristensen, Volkerts Fylke

- Jeg mener faktisk, at alle virksomheder i Kolding kommune har en pligt til at være en del af Foreningen Business Kolding og til at bakke op om det lokale erhvervsliv, for jeg synes egentlig at Business Kolding understøtter vores erhvervsliv rigtig godt, både med know-how, men også med noget sparring og det at få skabt nogle events, aktiviteter og kurser, som vi kan deltage i, så jeg synes det er vigtigt, at alle kommunens virksomheder er en del af Foreningen Business Kolding.

 
Også Ulrik Bertelsen fra Whisky.dk har mange gode grunde til at være en del af netværket:

“...vi har fået udvidet vores netværk, vi har fået en masse nye kontakter, vi har fået inspiration og ny viden, og så har vi fået flere kunder...”

Ulrik Bertelsen, Whisky.dk

- For Whisky.dk er det godt at være medlem af Foreningen Business Kolding, da vi har fået udvidet vores netværk, vi har fået en masse nye kontakter, vi har fået inspiration og ny viden, og så har vi fået flere kunder, da flere kommer til at kende whisky.dk, så de, når snakken falder på whisky, henviser til os. Vi kan også få meget gavn af samarbejde med andre, slutter Ulrik Bertelsen.

Vil du også være en del af Foreningen Business Kolding, kan du læse meget mere og tilmelde dig her.