Corona-tiden har stor betydning for de ældste elever i Folkeskolen, da mange af de erhvervsrettede aktiviteter, som brobygning og uddannelses- og fritidsjobmessen, aflyses. Dog fastholder de elevernes praktikophold på virksomhederne.

24. juni 2020

Skulle du nu sidde og tænke: Jeg vil da gerne hjælpe en elev fra Kolding Kommunes grundskole med at finde en relevant praktikplads, så skynd dig at gå ind på www.businesskolding.dk/erhvervspraktik og tilmeld din virksomhed. 140 virksomheder er allerede med.

I en tid hvor vi gerne skal have flere til at vælge en erhvervsuddannelse, er det endnu vigtigere end tidligere, at Kolding kommune kan udbyde en bred vifte af virksomheder, der tilbyder de unge mennesker fra 8.-10. klasse at komme i erhvervspraktik.

Hos Business Kolding har vi lavet en portal, hvor eleverne kan finde en virksomhed, der tilbyder erhvervspraktik. Kontakten foregår fortsat mellem praktikant og praktiksted, så du er når som helst velkommen til at sige nej tak, hvis tidspunktet ikke lige passer. Med portalen bliver det mere overskuelig for eleven at finde den ønskede praktikvirksomhed.

Tilmeld din virksomhed på www.businesskolding.dk/erhvervspraktik/tilmeld