En storskærm på tombolapladsen, på hjørnet af Søndergade og Helligkorsgade, skal fremover hjælpe både turister og lokale borgere med at finde ud af, hvad der sker i kommunen.

19. december 2016

På skærmen kan der søges informationer om aktiviteter, overnatningssteder, museer og andre kulturelle tilbud. Derudover kan man også læse om de skulpturer, der er placeret rundt om i kommunen og tilgå Rejseplanen.

Skærmen på Tombolapladsen er ikke den eneste skærm med den service. I alt er der nu placeret otte skærme rundt omkring i Kolding Kommune - blandt andet på Hotel Koldingfjord, Kolding Hotel Apartments. Kolding Bibliotek og i Hejlsminde. Skærmene findes også sammen med brochurevæg på Biblioteket i Kolding, i Kolding Storcenter samt i Christiansfeldcentret.

Alt sammen et led i den nye Servicestrategi, der blev sat i værk d. 1. september, da det fysiske turistbureau på Akseltorv lukkede. Servicestrategien tager højde for at give turisterne den bedst mulige service.

Derfor er der også udover de mange infoskærme lavet et samarbejde med Glad Fonden. Samarbejdet går ud på, at Glad Fonden stiller med et serviceteam, der kan gå rundt i gaderne i højsæsonen samt under events og dele materiale ud og svare på spørgsmål.

”Det nye serviceteam har allerede været i arbejdstøjet blandt andet ved Julemandens ankomst samt under Kolding Light Festival. Vi har fået rigtig gode tilbagemeldinger på, at vi nu kommer ud og møder folk, hvor de er, fremfor at stå bag disken på turistbureauet og vente på at folk opsøger os, fortæller Tove Gæmelke, direktør for erhvervsudvikling i Business Kolding.

Selvom det fysiske turistbureau er lukket, så er det stadig muligt at ringe til Visit Kolding. Telefonen er bemandet alle hverdage fra kl. 10-14 på tlf. 76 33 21 00, og det er også muligt at skrive til turistmedarbejderne på info@visitkolding.dk.

Yderligere information:
Tove Gæmelke, Direktør, Erhvervsudvikling, Business Kolding – tlf. 4096 5505

Ny infoskærm sat op på Tombolapladsen i Kolding.