Mangler du en medarbejder i din virksomhed? Så har du her muligheden for at hilse på en masse kompetente kandidater. Den. 24. november 2023 inviterer Jobcenter Kolding alle virksomheder med rekrutteringsbehov til at deltage i årets sidste Jobdating.

17. november 2023
Tanja Marek

Flere gange om året afholder Jobcentret Jobdating, hvor omkring 15 virksomheder plejer at deltage, og får dermed mulighed for at møde mellem 100 og 200 potentielle kommende medarbejdere.

En repræsentant fra Mental Care, der har deltaget på Jobdating flere gange, siger om Jobdating:

“Det er en hurtig screening og en hurtig snak, hvor man kan mærke hinanden.”

Repræsentant, Mental Care

- Vi synes rigtig godt om jobdatingarrangementet, fordi vi møder vores kommende vikarer face-to-face. Det er en hurtig screening og en hurtig snak, hvor man kan mærke hinanden.

- Det er jo en god mulighed, og jeg synes, at har man bare den mindste lyst, så skal man prøve det. Nu har vi været med rigtig mange gange her i Kolding, og vi får 4-5 gode kandidater med hjem hver gang, og det er bestemt en succes.

Hvorfor deltage i Jobdating?

Om hvorfor det giver god mening at deltage, skriver Jobcentret selv følgende:

  • Skab forbindelse: Mød ledige kandidater fra hele Kolding kommune inden for en bred vifte af brancher. Byg relationer, der kan udvikle sig til frugtbart samarbejde.
  • Find det rette match: Afdæk, om der er en god kemi og kompetence-match mellem din virksomhed og potentielle medarbejdere. Identificer talenter, der passer perfekt til jeres behov.
  • Dyrk dit netværk: Efter Jobdating byder vi på en let frokost, hvor du har rig mulighed for at udveksle idéer og erfaringer med andre lokale virksomheder. Styrk dit netværk med ligesindede fra det lokale erhvervsliv.

Tilmeld dig vores Jobdating arrangement i Jobcenter Kolding, en unik mulighed for dig at møde potentielle nye medarbejdere og skabe meningsfulde forbindelser.

Hvor og hvornår

Tid: Fredag den. 24. november kl. 10-12
Sted: "Træningsbanen" hos Jobcenter Kolding, Dieselvej 6, 6000 Kolding

Det er en gratis at deltage. For at tilmelde dig, send venligst en e-mail til vservice@kolding.dk eller ring til os på 79 79 74 00.