Nu er der atter gang i køkkenet i Arena Syd – Vamdrup Kultur- og Fritidscenter i Vamdrup. Det er iværksætter Katrine Dissing, der med virksomheden Lykkegaarden – kvalitetsmad til alle, svinger gryderne, når hun laver mad til virksomheder og visiterede borgere i Kolding Kommune.

9. april 2021

Kathrine Dissing er ud af en madfamilie, og det har derfor altid ligget i kortene, hvilken vej hun gerne ville gå. Hun er passioneret, en stræber og så elsker hun at ”nørde” og bare blive dygtigere. Drømmen om egen virksomhed - Lykkegaarden - blev en realitet efter et 6-ugers iværksætterkursus hos Business Kolding.

- Business Kolding har været med til at bygge et godt fundament op for mig til at skabe god succes fremadrettet, fortæller Kathrine om forløbet. De hjalp mig med at finde de gode lokaler i Arena Syd, hvor jeg har kunnet lave en god aftale om leje af køkken. Det har så igen givet mig nogle gode kontakter i det lokale.

“Jeg har som kok beskæftiget mig med alt fra gourmetmad med 21 serveringer pr. person, hvor dildkvisten skal vende i den helt rigtige retning, til store arrangementer med op til 5.000 gæster”

Kathrine Dissing, Lykkegaarden

Udgangspunktet for Kathrines virksomhed var at levere et varmt måltid mad til ældre, og med en fast leverandøraftale med Kolding Kommune, kan hun nu levere mad til alle visiterede borgere i Kolding kommune. Men allerede inden opstarten 1. april, var interessen for den nystartede virksomhed så stor, så hun nu også tilbyder at levere frokostordninger til virksomheder, baseret på økologiske grøntsager og gode råvarer.

- Jeg tilbyder fleksible frokostordninger, om det skal være buffet eller portionsanrettet, det kan altid tilpasses virksomhedens behov, forklarer Kathrine. Og da jeg er forpligtet til at levere mad til kommunens borgere 7 dage om ugen, ja så kan man som virksomhed også være sikker på en stabil levering. Til virksomheder kan jeg også levere lækker mad til receptionen og firmafesten, når vi kan holde sådan nogen igen, og så har jeg godt i gang i takeaway, hvor man hver dag kan hente et godt måltid mad.

Kathrine Dissing anretter

På trods af sine kun 30 år, har Kathrine Dissing en solid erfaring med i bagagen, og hun nyder at gøre brug af den. Hun fik bronzemedalje på kokkeuddannelsen, og afsluttede med et snit på 11,1. Ud over en uddannelse som kok er Kathrine uddannet hotelkonditor og har speciale i økologi, og så har hun i efteråret suppleret med en lederuddannelse.

- Jeg har som kok beskæftiget mig med alt fra gourmetmad med 21 serveringer pr. person, hvor dildkvisten skal vende i den helt rigtige retning, til store arrangementer med op til 5.000 gæster med fadservering, hvor logistikken bare skal gå op, fortæller Kathrine.

Erfaringerne er blandt andet hentet hos Hotel Severin og Fænøsund i Middelfart, hun har været skibskok på Oslobåden og lavet gourmetmad på Treetop Restauranten på Munkebjerg Hotel. Derud over har hun lagt vejen forbi Gram Slot, hvor hun arbejdede med deres økologiske profil.