Hos Business Kolding er vi hver dag i kontakt med lokale virksomheder, der er udfordret pga. Corona/Covid19. Spørgsmålene er mange, så vi har derfor samlet et lokalt rådgiverkorps, der står klar til at hjælpe.

23. marts 2020

Der er rigtig mange udfordringer, du som virksomhed skal forholde dig til lige nu, og derfor opstår der naturligt en lang række spørgsmål til, hvordan du og din virksomhed skal forholde sig. Vi har derfor samler et lokalt rådgiverkorps af revisorer, advokater og erhvervsrådgivere, der står klar til at hjælpe med besvarelse af akutte spørgsmål vedr. corona-situationen.

Rådgivningen er gratis, så der er stor forespørgsel på rådgivernes tid, så derfor anbefaler vi, at du gennemgår denne tjekliste inden du henvender dig.

Tjekliste

  • Tjek vejledninger, informationer og links på www.businesskolding.dk/corona - kan du finde svar her?

  • Overvej om det er bedre at tage fat i dine sædvanlige rådgivere i første omgang. De kender din forretning bedst, og de kan nemmere følge op på de tiltag der løbende annonceres fra staten.

  • Kan din forespørgsel besvares igennem Gratis Rådgivning, der ligger torsdage kl. 16-18? Du kan booke tid her.

  • Har du stadig spørgsmål og brug for rådgivning, er du velkommen til at kontakte en af Business Koldings medarbejdere. De vil undersøge muligheden for konkret rådgivning og formidle en kontakt til relevant ekstern rådgiver.

Har du spørgsmål til rådgiverkorpset, kontakt

Tel +45 9243 7022
leebj@businesskolding.dk
Erhvervskonsulent

Leendert Bjerg