Det kræver mod og viljestyrke at starte egen virksomhed. Og derfor vil Business Kolding gerne hylde de som starter op som iværksættere.

4. oktober 2017

Derfor inviteres de iværksættere, der inden for de sidste 3 år har oprettet et CVR nr i Kolding Kommune igen til et eksklusivt arrangement. Det foregår i forbindelse med det store efterårsarrangement, hvor iværksætterne bliver budt på middag og eksklusivt kan møde borgmesteren og en af Danmarks største iværksættere, kokken Claus Meyer.

Claus Meyer skal på scenen til efterårsarrangementet, men har inden da sagt ja til at møde de nystartede iværksættere, hvor han mere målrettet vil give tips til opstart af egen virksomhed, og hvor iværksætterne helt ekstraordinært kan stille spørgsmål til serieværksætteren. ”Vi vil gerne give iværksættere de bedste muligheder for at udvikle deres forretning. Det gør vi dagligt i forbindelse med eksekvering af vores iværksætterstrategi, men også ved lejligheder som denne. Iværksætterne skal vide, at vi betragter dem som Koldings Helte, og at vi vil gøre alt for at de lykkes. Husk på, det er jo iværksætterne, der sikrer indtægter til finansiering af fremtidens velfærd”, siger Chef for Iværksætteri og Entreprenørskab i Business Kolding, Claus Nygaard Jensen.

Deltagelse i arrangementet er gratis, men kræver tilmelding. TILMELD DIG HER


Fakta

Deltagelse forudsætter at du driver din virksomhed i Kolding kommune med et CVR nummer der ikke er mere end 3 år gammelt. Bemærk venligst også at der er et begrænset antal pladser, og tilmelding foregår ved "først til mølle"-princippet.