Mennesker, der kan, vil og tør starte deres egen virksomhed, er vigtige for at skabe udvikling og vækst i Kolding kommune – så vigtige at vi kalder dem for Koldings Helte. Traditionen tro fejrer vi Koldings Helte ved et festligt netværksarrangement, der i år afholdes i Orangeriet i AL Passagen.

14. oktober 2022

Koldings Helte er et festligt netværksarrangement, hvor vi siger TAK. Tak til de iværksættere, der har startet selvstændig virksomhed i Kolding kommune inden for de sidste tre år. Er du en af Koldings Helte, så håber vi du vil deltage – kender du en iværksætter, så prik dem gerne på skulderen.

Vi ruller den røde løber ud, og inviterer på faglige oplæg, netværk og lækker mad fra Kål&Co.

En kop kaffe og en tatovering
Du kan i år møde Kolding-virksomheden FirstGrade, der består af Jesper Mortensen og Anders Møller Hansen, også bedre kendt som youtuberen Eiqu Miller. Hør hvordan de mødtes over en kop kaffe og en tatovering tilbage i 2015, til de i dag står med en virksomhed med flere ansatte, nyt større lager og to nyåbnede butikker i Kolding Storcenter og City 2 i Taastrup.

Virksomheden sælger tøj til børn og unge, og har både deres egne kollektioner, men laver også forskellige kollektioner i samarbejde med nogle af Danmarks mest kendte youtubere og gamere. En del af forretningen vil fremover også bestå af forskellige events, f.eks. Meet’n’Greets med youtuberne.

Restauranter, streetfood og gin
Der vil også være et oplæg med Morten Strøh, som er en af initiativtagerne bag flere af Koldings restauranter, bl.a. The Mokka Café, Vinbaren, Marinaen og Restaurant Johansens men også Circus gin, magasiner SUPERHERO og Kolding Streetfood Festival.

Du kan tilmelde dig arrangementet her

FAKTA:

Deltagelse i arrangementet er gratis, men kræver tilmelding. Deltagelse forudsætter at du driver din virksomhed i Kolding kommune med et CVR-nummer der ikke er mere end 3 år gammelt. Bemærk venligst også at der er et begrænset antal pladser, og tilmelding foregår ved "først til mølle"-princippet.