Hvem skal være Årets Virksomhed 2023? Du kan indstille din kandidat nederst på siden!

6. november 2023

Igen til februar uddeler Business Kolding prisen til Årets Virksomhed 2023 - prisen er sponsoreret af Danske Bank.

“Danske Bank har i mange år været sponsor på prisen til Årets Virksomhed – det er vigtigt for os, at bakke om op de lokale virksomheder, som skaber en positiv udvikling, både i virksomheden og i Kolding Kommune”

Niels Erikstrup Mortensen, Områdedirektør, Danske Bank Erhverv

Kriterier
Prisen som Årets Virksomhed tildeles en organisation eller virksomhed i Kolding Kommune, som i 2023 har haft en ekstraordinær og positiv udvikling; som bidrager til væksten i Kolding Kommune i bred forstand; og som har fokus på innovation, samarbejde og en sund økonomi. Det anses som positivt for nomineringen, at bæredygtighed, klimadagsorden, socialt ansvar, cirkulær økonomi eller andre dele af FN's Verdensmål er en integreret del af virksomhedens strategi og daglige drift.

Jury
En jury bestående af bestyrelsen i Foreningen Business Kolding, sidste års vinder (DM Greenkeeping); samt sponsor af Årets Virksomhed 2023 (Danske Bank) udvælger 3 nominerede virksomheder, blandt alle indstillede kandidater. 

Vinder
Vinderen af Årets Virksomhed 2023 findes d. 29. februar 2024, når vi afholder vores store prisuddelingsshow Award'24.

Flere priser
Vi uddeler også priser til Årets Iværksætter 2023 og Årets Initiativ 2023.

Deadline for indstillinger er 23. november 2023.

Årets Virksomhed 2022 blev DM Greenkeeping

 

OBS. Ønsker du at indstille flere virksomheder til denne pris, skal der bruges forskellige mailadresser til indstillingerne (ellers melder systemet desværre fejl).

 

 

Indstil din kandidat til de andre priser her