Igen i år skal Koldings erhvervsliv hyldes. Årets Iværksætter 2023 vil blive kåret 29. februar 2024 og du har allerede nu mulighed for at indstille din kandidat.

6. november 2023

Prisen til Årets Iværksætter er sponsoreret af Andersen Partners Advokatfirma.

 

Hvem kan indstilles?
Prisen ”Årets Iværksætter” tildeles én eller flere personer, som har etableret eller overtaget en virksomhed i Kolding kommune inden for de seneste fem kalenderår og som udmærker sig inden for ét eller flere af nedenstående kriterier:

Levedygtig virksomhed i vækst
Iværksætterens virksomhed har en positiv udvikling i resultat, antal ansatte eller markedsandele, og skaber stor værdi for sine kunder. 

Innovation og potentiale
Iværksætteren har et stærkt og innovativt produkt, service eller løsning, som har potentiale til at gøre en markant forskel på markedet. Iværksætteren har vist potentiale for vækst og skalering af virksomheden på sigt.

Team og samarbejde
Iværksætteren har opbygget et stærkt team i og omkring virksomheden, fx ved ansættelser eller strategiske samarbejder med leverandører eller vidensinstitutioner, og gør aktivt brug af relationer og netværk.

Rollemodel og samfundsengagement
Iværksætteren er rollemodel for andre, fx igennem inspiration, viden, overskud til at hjælpe andre eller ved at udvise engagement og initiativ i Kolding kommune generelt. Iværksætteren har fokus på bæredygtighed, klimadagsorden, socialt ansvar, cirkulær økonomi eller andre dele af FN's Verdensmål. Iværksætteren bidrager positivt til samfundet (lokalt/globalt), tænker på diversitet og tager socialt ansvar.

Indstillingsfrist
Du kan indstille din kandidat til og med torsdag den 16. november 2023.

Jury
Juryen udvælger 3 nominerede blandt alle indstillede kandidater. Juryen består af repræsentanter fra Kolding kommunes iværksættermiljø, sponsor af iværksætterprisen (Andersen Partners), sidste års vinder Michael Madsen fra restaurant Den Hvide Hest mfl.

Prisen uddeles 29. februar 2024 ved Awardshow'24
Prisen uddeles sammen med Årets Virksomhed 2023 og Årets Initiativ 2023.

Sidste års vinder af Årets Iværksætter blev Den Hvide Hest

 

OBS. Ønsker du at indstille flere virksomheder til denne pris, skal der bruges forskellige mailadresser til indstillingerne (ellers melder systemet desværre fejl).

 

 

Indstil din kandidat til de andre priser her