Det bliver den 47-årige Lau Tuxen, der bliver ny formand for Kolding Handelsråd.

9. marts 2015

Lau Tuxen sidder i repræsentantskabet i Foreningen Business Kolding, og er indehaver af mediebureauet Mediaplanner, som arbejder med strategisk planlægning samt rådgivning omkring indkøb og optimering af reklamekampagner på TV.

 undefined
Lau Tuxen, nye formand i Kolding Handelsråd.

Og det strategiske fokus ser han som en fordel i rollen som ny formand.

- Kolding har et ekstremt stærkt handelsliv, med fire driftige handelscentre der på hver deres måde formår hele tiden at udvikle sig. Derudover er der en helt ny bydel på vej som ligeledes er med til at styrke Koldings position som handelsby, siger Lau Tuxen

- Lige nu sker der en masse i Kolding Kommune. 60 nye butikker kommer til byen i forbindelse med byggeriet af Holmstaden, og jeg forventer, at Christiansfeld kommer på Unescos Kulturarvsliste, hvilket åbner nye muligheder for en yderligere styrkelse af detailhandlen i Christiansfeld. Jeg arbejder til dagligt både på det taktiske og strategiske niveau, hvorfor jeg ser frem til at være en del af det hold der skal formulere og udføre nye spændende tiltag for detailhandlen i Kolding Kommune over de næste år i et tæt og stærkt samarbejde med handelscentrene i Christiansfeld, Vamdrup, Kolding City, Storcentret og det kommende outlet center.

- Kolding Kommune har et stærkt handelsliv med et godt sammenhold. Det skal vi fastholde og videreudvikle til gavn for både detailhandlen og kunderne.

I forbindelse med formandsposten for Kolding Handelsråd indtræder Lau Tuxen ligeledes i bestyrelsen for Fonden Business Kolding og for Fonden House of Innovation.

Kolding Handelsråd er en paraply organisation for detailhandlen i hele Kolding Kommune. Foreningen arbejder for, at skabe gode rammebetingelser, koordination og viden på tværs af de 4 handelscentre.

For flere spørgsmål kontakt venligst Lau Tuxen på tlf. 4081 7266.