Vi er ofte omgivet af andre mennesker. Venner, familie og kolleger udgør tilsammen vores netværk. Men er du god nok til at spotte og udnytte dit netværks potentiale, især når vi snakker erhvervsnetværk som kunder, samarbejdspartnere og ambassadører, hvad enten du ønsker mere salg, markedsføring, forretnings- eller idéudvikling.

12. august 2022

Business Kolding tilbyder nu et gratis forløb, hvor vi sætter fokus på netværkskompetencer og relationsopbygning, da det er en vigtig del af både din egen og din virksomheds synlighed. Igennem netværk får du adgang til andres viden og erfaringer, du får nogle stærke relationer, der kan betyde nye samarbejdspartnere, nye kunder og et øget salg.

De fleste har prøvet at finde jobkandidater, omsætning eller idéer til nye produkter igennem deres netværk, men en mere strategisk tilgang åbner for nyt potentiale. 

Styrk dine egne netværkskompetencer og forbedr din virksomheds konkurrenceevne ved at blive skarp på hvordan du udnytter jeres netværkspotentiale.

Forløbet består af tre workshops, hvor du får indsigt i din egen netværksprofil og netværksværdi, du får præsentationstræning og redskaber til at bruge din netværksdeltagelse mere aktivt. Du får også mulighed for at teste din nye viden af i praksis og opbygge nye relationer på holdet.

Det er Lise Nordklitgaard og Per Topp fra Netværksheltene, der står for forløbet, og de sørger for at du bliver klædt på inden for netværksopbygning, - vedligehold, -udvidelse og du forbedrer derved dine netværkskompetencer.

Skynd dig at tilmelde dig her, der er begrænset antal pladser.

Tilmeld dig her