Erhvervschef Jesper Vestergård Hansen forlader Business Kolding til fordel for Det Syddanske kontor i Bruxelles med arbejdsplads i Odense.

28. oktober 2016

I snart 10 år har Jesper arbejdet for virksomhederne i Kolding Kommune, og især arbejdet med de opgaver som har haft med eksport og internationalisering at gøre.

Herudover har Jesper arbejdet dedikeret med socialøkonomiske virksomheder. Men nu skal stafetten snart gives videre, for Jesper har søgt nye udfordringer, men heldigvis udfordringer som gør, at vi forsætter samarbejdet til fordel for virksomhederne i Kolding Kommune. 

I Jespers nye job, skal Jesper arbejde med Enterprise Europe Network samt EU projekter. Jespers sidste arbejdsdag hos Business Kolding bliver den 14. december 2016, og der er naturligvis sørget for intern overdragelse til en ny er på plads. 

"Det er med stort vemod, at Jesper stopper. Jesper er et kendt og meget respekteret ansigt i Koldings erhvervsliv. Vi ønsker Jesper held og lykke med det nye og glæder os til det fortsatte samarbejde", siger Tove Gæmelke, direktør for Erhvervsudvikling i Business Kolding.

En stilling som erhvervskonsulent med kompetencer indenfor eksport og internationalisering vil snarest blive opslået.