Det kræver mod og viljestyrke at starte egen virksomhed. Business Kolding vil derfor gerne hylde dig, der har haft modet til at tage springet og blive iværksætter – og derfor startet egen virksomhed i Kolding Kommune inden for de seneste tre år.

2. juli 2021

Når Business Kolding traditionen tro inviterer til en eksklusiv eftermiddag og aften, ja så får du som deltager både et fagligt oplæg, netværk og en lækker middag serveret af en af Koldings egne iværksættervirksomheder, nemlig Tobbers. Ud over at servere aftensmaden, ja så serverer Charlotte og Torben fra Tobbers også historien om deres iværksætterrejse.

Aftenens hovedoplæg bliver leveret af Andreas Von Der Heide, der er stifter af tøjbrandet Les Deux, der i 2015 af Euroman blev kåret som en af Danmarks vigtigste og mest lovende brands – og sidenhen er succesen kun fortsat i positiv retning. Andreas' foredrag er topmotiverende og inspirerer og udfordrer på én gang publikum til at tænke strategisk på en kreativ og anderledes måde, og ikke mindst at turde tænke stort og gøre drømme til virkelighed.

Andreas Von Der Heide har altid haft et iværksættergen, et stort drive og en kreativitet, som han havde en drøm om at omsætte til en forretningssucces. Det lå ellers ikke lige i kortene. Efter sin tid i Livgarden, trådte han i sin fars fodspor og begyndte på jurastudiet. Det var den sikre vej, men ikke der drømmene lå.

Drømmen handlede ikke om penge, men om glæde og frihed – frihed til at udleve sine drømme, være selvbestemmende og egenrådig, og hvor ingen skulle stjæle hans kreativitet eller kapitalisere.

For at deltage skal du inden for de seneste 3 år have oprettet et CVR-nummer i Kolding Kommune.

Tilmeld dig Koldings Helte på arrangementet herunder