Er du iværksætter med ambitioner? Så er vores NextStep-forløb måske noget for dig? Her får du gratis 1:1 sparring og tilskud til privat rådgivning - det hele med udgangspunkt i dig og din forretning.

5. august 2022

Hvad får jeg ud af NextStep forløbet?

Du får 1:1 sparring fra en erfaren forretningsudvikler, som bliver din sparringspartner i hele processen. Vedkommende bidrager blandt andet til udarbejdelse af en operationel handlingsplan, som stiller skarpt på din forretning og dit behov for kompetenceudvikling.

Du får tilskud til din kompetenceudvikling - hvad enten du har behov for nye kompetencer indenfor digital markedsføring, salg eller grøn omstilling. Igennem NextStep kan du få tilskud på op til 75% af udgifterne til kurser, rådgiver eller andet, som bidrager til netop din kompetenceudvikling (maks. 27.000 kr. ekskl. moms) 

Er du klar til næste skridt?

Der er enkelte formelle krav for deltagelse i NextStep, som din virksomhed skal leve op til. Opfylder din virksomhed kravene, kan du nemt og hurtigt ansøge om et NextStep-forløb.

NextStep er for dig, der allerede driver en nyopstartet virksomhed. Du er klar til at stille skarpt på dine udfordringer og villig til at investere tid i kompetenceudvikling for at nå dine mål. Du har måske allerede kunder og omsætning, måske har du fået den første investering eller måske kan du på en anden måde fremvise ’proof of concept’. Med andre ord har du taget de første skridt, og nu vil du forløse din virksomheds fulde potentiale.

Formelle krav:

  • Have et dansk CVR-nummer (stiftet efter d. 30/8/2016)
  • Have vækstambitioner på mindst 500.000 kr. i omsætning inden for max. 2 år
  • Du skal have interesse i at forløse eller styrke et grønt potentiale

 

Hvordan søger jeg?

NextStep er en del af det nationale projekt "Iværksætter Danmark", som skal bidrage til flere vækstiværksættere i hele Danmark og du søger via hjemmesiden her:

Kontakt os gerne inden, så hjælper vi dig på vej med ansøgningen.

Kontakt

Tel +45 4012 3239
jtw@businesskolding.dk
Forretningsudvikler

Jakob Th. Westphall