Ugeavisen Kolding og Business Kolding præsenterer de tre nominerede til titlen som Årets Erhvervstalent 2015.

12. februar 2016

Vinderen kåres fredag 26. februar 2016, hvor Business Kolding inviterer til Awardshow 2016 på Comwell i Kolding. De nominerede er...

 

Julie Bjerre Hermansen

32 år, Receptions- og Marketingchef, Kolding Hotel Apartments

Julie har med sit engagement, talent og ansvar spillet en afgørende rolle i Kolding Hotel Apartments udvikling og forvandling. Hun har udviklet sig fra nyuddannet i 2010 til receptions- og marketingchef med ledelsesansvar for 15 ansatte. Hun tager fat. Hun er kompetent, nysgerrig og ambitiøs. Det nyder både gæster og kolleger godt af hver eneste dag.

Hendes kreativitet og evne til at sætte sig ind i kundernes behov og efterkomme dem, har givet både nye kundetyper, samt bevirket stærkere fastholdelse af eksisterende - og det har øget både kendskabsgrad og bundlinje. Derudover har hun også udviklet bookingsystemet, så det passer til kundernes behov.

Julie Hermansen er en empatisk leder, der går forrest og er til rådighed for sine ansatte 24/7. Hendes mantra er, at fejl i receptionen, skal opdages før kunden gør det. Hun er en arbejdshest, og opsøger nysgerrigt nye områder hvor hun kan udvikle sine lederegenskaber.

Besøg virksomheden på www.koldinghotelapartments.dk og læs om nomineringen på Ugeavisen.

 

Jens Salling

39 år, Søfragt Import Manager, Prime Cargo

Jens Salling har i løbet af de sidste 10 år udviklet sig i takt med virksomheden. Jens har en strategisk forståelse for hele forretningen, og har en stor faglighed. Han er omstillingsparat, hvilket er en vigtig evne, -  ikke mindst efter skiftet fra at Prime Cargo var en privatejet dansk virksomhed til nu at være en del at en Japansk koncern.

Jens ser kun skiftet som en positiv udfordring, og en mulighed for at udvikle sig. Jens byder også positivt ind med nye tiltag til optimering og vækst.

Efter et internt træningsforløb, Prime Academy, hvor Jens udviklede sig fra at være chefens højre hånd til selv at blive chef, blev Jens i 2015 udnævnt til Søfragt Import Manager, som er Prime Cargos største forretningsområde. Jens har med sit store engagement løftet opgaven og formår sammen med hans team at skabe vækst i et presset marked.

Jens bliver i organisationen anderkendt for sin optimisme og viljestyrke. Jens er dedikeret, møder altid velforberedt op, og hjælper gerne hans kolleger hvis de har brug for det. Jens har ligeledes lavet et simpelt, godt feedback redskab, som bliver brugt til at evaluere deltids sygemeldte.

Besøg virksomheden på www.primecargo.com og læs om nomineringen på Ugeavisen.

 

René Dall-Jensen

36 år, Erhvervsejendomsmægler, Home Erhverv

René Dall-Jensen har udvist stor flid og velvillighed i at lære tingene til bunds.  Han er altid på jagt efter gode lokaler, så han kan tilfredsstille sine mange kunder og derved bringe køber og sælger sammen i en god løsning. Han er kreativ, engageret og yderst seriøs han med alt hvad han foretager sig.

Han har sat gang i markedsføringsføringen på de sociale medier især FB, og er gået forrest i processen. Det har faktuelt skabt udlejningslokaler, der ikke ellers var på markedet. Han er Koldingdreng og kender byen, hvilket er en stor fordel, som han også bruger aktivt i sin tilgang til kunderne.

Han laver grundige analyser af kundernes behov, så kunderne ikke skal se flere lokaler eller ejendomme end højest nødvendigt.

Han har en jordbunden tilgang til tingene, og møder kunderne i øjenhøjde med sit rolige gemyt og knivskarpe analyser af placeringsmuligheder. Han har en væsentlig aktie i, at kundekredsen vokser konstant, og at omsætningen næsten er tredoblet siden 2014.

Besøg virksomheden på www.homeerhverv.dk/jyllandsyd-kolding og læs om nomineringen på Ugeavisen.