Der er ingen tvivl om, at både forbrugere og virksomheder er blevet mere fokuseret på, hvordan man kan bidrage til at nedbringe CO2-udslip og i det hele taget tænke mere grønt og bæredygtigt. Men det er stadig også et bredt område med mange elementer, der griber ind i hinanden. Og for mange, er det stadig svært at navigere i.

14. januar 2021

Udover at den grønne dagsorden er en nødvendighed for vores klima – så er det også godt for bundlinjen at tænke grønt og bæredygtigt. Og det er der heldigvis mange virksomheder, der rykker på nu.

I Kolding Kommune har vi for alvor sat fokus på den grønne dagorden, og hos Business Kolding er oprustningen på den grønne omstilling også godt i gang. Et af tiltagene er den nylige overtagelse af CO2 klubben, hvor virksomheder på en motiverende og inspirerende måde arbejder med nedbringelse af CO2-udledningen, og deler viden og ideer med hinanden, der kan bidrage til dette.

Vi vil gerne løfte denne succes og bruge CO2-klubbens idè som et afsæt, og udvide dette fokus med andre og supplerende tiltag og aktiviteter, der alle sammen bidrager til bæredygtighed og grøn omstilling.

Er du medlem af Business Kolding, inviteres du derfor til at deltage på vores webinar den 28. januar, hvor du har mulighed for at komme med gode forslag og idéer til, hvilke tiltag der kan gøres.

Webinaret bliver et forum for idégenerering, og vi håber, at rigtig mange af vores medlemmer har lyst til at deltage.

Tilmeld dig vores CO2 webinarer

I Business Kolding er det vores ambition at hjælpe Koldings Erhvervsliv med at komme i superligaen, også når det gælder forretninger, der på en gang støtter op om den grønne dagsorden og giver grøn bundlinje. Vi samarbejder med dygtige og kompetente samarbejdspartere, og holder øje med trends, ny viden og nye muligheder, så vi altid kan løfte jer et skridt videre.

Har du spørgsmål, så kontakt Lise Daldorph fra Business Kolding