Hele 977 elever er tilmeldt dette års "Projekt Edison", hvor 6. og 7. klasses elever dyster i innovation og entreprenørskab, og træner kompetencer som kan blive guld værd for virksomhederne i fremtiden. Og for, at gøre eleverne endnu bedre, har vi brug for dig som dommer i konkurrencen!

9. september 2022

Projekt Edison er en sjov og lærerig opfinderkonkurrence, hvor eleverne gennemgår en innovativ læringsproces. Dette års tema er ”Vores by i fremtiden”, og er blevet til i et samarbejde mellem Fonden for Entreprenørskab og Teknologipagten.

Der skal både bruges dommere til Kommunemesterskabet den 4. november kl. 8.00-13.30 og til Pitchtræning den 11. november kl. 11.30-14.30. Du kan blive dommer en af dagene eller begge dage - på forhånd tak.

Dommere til Kommunemesterskabet, 4. november kl. 8.00-13.30

IBC
Skamlingvejen 32
6000 Kolding

Vi skal bruge mere end 40 dommere, som kan hjælpe med at bedømme elevernes projekter i tidsrummet mellem 8.00 og 13.00.

Vi starter med et dommerbrief, så du er godt klædt på til opgaven. Opgaven består i at besøge eleverne på deres stande, og høre om deres idé, hvorefter der gives point efter nogle forudbestemte kriterier: idé/koncept, tema, proces, pitch og fra idé til virkelighed. 

Det kræver ikke andre forudsætninger, end at du synes, det er spændende at opleve børnenes innovative løsninger på samfundets store og små problemer.

Dommere til Pitchtræning, 11. november kl. 11.30-14.30

Pakhuset
Sdr. Havnegade 7
6000 Kolding

10 hold fra Kolding Kommune går videre til landsfinalen. Men inden da skal holdene klædes godt på. Det bliver de med en pitchdag, hvor de starter på IBC, hvor de får hjælp til at forbedre deres udstilling og præsentation.

Kl. 12.30 serverer vi sandwich i Pakhuset, hvorefter eleverne ad to omgange skal pitche foran et dommerpanel. Dertil skal vi bruge 6-8 dommere.

Vær forberedt på at møde energiske, passionerede og ikke mindst kreative unge mennesker.