Der er mulighed for at søge kr. 881,-/dag i løntilskud til medarbejdere. Dette kan gøres ved at sende dem på kursus, de dage I har tid til det.

26. juni 2020

Kurset kan foregå hos jer - online eller på kursusstedet. 

Hvis du vil høre mere om, hvordan dette kan tilrettelægges, så det passer ind i jeres hverdag så kontakt os allerede nu. Du kan kontakte Dansk Fødevareakademi her.

Selvom I lige nu har meget travlt, kan det være en god idé at bruge en enkelt time på at se på hvad efteråret bringer, og hvordan kompetenceløft kan tænkes ind.

Kom godt fra start
Kompetenceløft tager tid at tilrettelægge og gennemføre, så det bliver en succes for alle parter. Derfor er det en god idé at overveje det før lavsæsonen, så I ikke skal bruge de første uger af lavsæsonen på at finde ud af, hvad I vil. Det vil være meget bedre at I er klar til at starte kursusaktiviteterne med det samme lavsæsonen starter, og jeres omsætning er faldet.

Hvad vil I?
Dansk Fødevareakademi tager den uforpligtende dialog med jer om det strategiske sigte for kompetenceløft. Så kursusaktiviteterne starter, der hvor I har behovet. Vi laver ikke selv kursusaktiviteterne, men vi ved hvem der gør det bedst til fødevarebranchen.

Kontakte Dansk Fødevareakademi.