Ulla, Anja og Karina har i dag for alvor taget hul på livet som iværksættere, da de er startet i 6-ugers iværksætter forløb for ledige.

8. juni 2020

Forløbet udbyder Business Kolding i samarbejde Jobcentret. De tre iværksættere skal, gennem et forløb på seks uger, arbejde på deres egen virksomhed og får arbejdssted i Pakhuset.

Fra venstre Ulla Rytter, Anja Damsbaks og Karina Nielsen

Ulla Rytter er uddannet socialpædagog, og har gennem de sidste 10 år overvejet at blive selvstændig. Nu har hun taget springet, og kommer til at arbejde med to spor i virksomheden. Hun vil tilbyde vejledning til private, både ”kernefamilier” og ”sammenbragte familier”, der kan have udfordringer med at få familielivet til at fungere, så alle trives. Det andet spor er at tilbyde kommuner ekstern bistand til at løse tidsbegrænsede opgaver af pædagogisk karakter som f. eks. støttet og overvåget samvær.

Anja Damsbaks virksomhed hedder By Damsbak, og her vil Anja gøre interesse og passion til sit levebrød. Det er blevet trendy at hækle, og By Damsbak er stedet, hvor du finde inspiration og købe opskrifter på hæklede tasker og punge ud fra Anjas egne designs. Anja tilbyder workshops og så har hun udviklet onlinekurser samt en webshop med specielt garn og tilbehør.

Karina har en stor interesse  for krops- og hudplejeprodukter, og det vil derfor være inden for det område, hun vil skabe sin virksomhed. Anja vil gerne udvikle og sælge naturlige krops- og hudpleje produkter, alt sammen med fokus på bæredygtighed, kvalitet og livsstil. Produkterne bliver lokalt produceret og vil blandt andet blive solgt via egen online platform.

Vi byder velkommen til Ulla, Anja og Karina, og håber du vil gøre det samme.