Corona har lagt mange spillesteder øde, og kalendere er blevet tømt for events. Derfor er en række lokale eventvirksomheder nu gået sammen om at skabe et kæmpe stort – og helt unikt – LIVE-event.

4. juni 2020

I en tid hvor vi stadig ikke må samles, er der brug for at tænke nyt og innovativt, og derfor har de to lokale eventfirmaer ”Tvillingerne” og Idunivers.dk taget initiativ til at samle en række virksomheder, der normalt arbejder inden for eventbranchen for at stable et stort LIVE-event på benene.

- I en tid uden events og uden ordrer i bogen, blev vi enige om, at vi gerne ville lave noget larm, så folk husker vi er her endnu, fortæller Johnny Rechnagel fra Idunivers.dk. Men faktisk er det en fest uden gæster.

- Vi vil skabe noget, der ikke er set før, fortæller Anders og Jesper Holst, der måske mere er kendt under deres DJ kunstnernavn ”Tvillingerne”. Flere DJ’s har afholdt live-events, hvor de spiller musik – vi vil gerne gøre det til en helt speciel oplevelse.

- Grundidéen til eventet var, at producere et lækkert live-stream mix med et udvalg af DJ’s kombineret med ”noget som ikke er set eller gjort tidligere, forklarer Johnny Rechnagel. Vi vil med eventet gerne være med til at sætte Kolding på landkortet.

“I en tid uden events og uden ordrer i bogen, blev vi enige om, at vi gerne ville lave noget larm, så folk husker vi er her endnu”

Johnny Rechnagel, Idunivers.dk

Lørdag d. 6. juni kan man opleve et event, der aldrig før er set i Danmark, nemlig ”The Ultimate Stream Mix”, Danmarks højeste mix. Og når vi siger højeste – mener vi højeste. Da der stadig er forsamlingsforbud, streames eventet, så du kan se med hjemme i din egen stue – og høre noget god musik fra de 4 DJ’s.

Som de sidste DJ’s på aftenen, sendes Tvillingerne til vejrs i en 103 m. høj lift, hvorfra de afvikler deres set – fra verdens højeste mobil-lift fra BMS A/S. Det er også BMS A/S i Kolding, der lægger kvadratmeter til eventet.

- Vi skal stå sammen i disse tider, fortæller Gert Tander fra BMS A/S, da vi spørger, hvorfor han har sagt ja til at deltage i sådan et arrangement. Det er et sjovt projekt, og det vil vi gerne støtte op om. Vi er i en tid, hvor det er vigtigt at turde gøre noget anderledes, så dette er en god måde at lave noget sjovt.

Musikken suppleres af Skandinaviens største lasershow, og der sættes et festligt punktum med et kæmpe fyrværkerishow, leveret af Saturn Fireworks, kendt fra bl.a. DM, EM, Ildfest Regatta og Kolding Light Festival.

Eventet live-streames på bl.a. Twitch, og der filmes med droner, kameraer og OB vogn, for at sikre et professionelt stream,

En lang række lokale virksomheder har, sammen med ca. 70 frivillige, valgt at bakke op om arrangementet, her i blandt EWII, Malerfirmaet Ib Kristensen & Søn, Bil-Kompagniet, DJ Tagrens, Kokkekompagniet, Superbrugsen i Vonsild, Firstgrade og Skuub.dk