I en tid hvor virksomheder skal kunne omstille sig i en fart, hvor vi skal tænke nyt – og forhåbentlig blive klogere, så dukker der en hel skov af webinarer op, hvor end vi bevæger os på de sociale medier. Webinarer hvor uddannelsesinstitutioner, jobcentre, erhvervshuse og private aktører deler viden.

31. marts 2020

De mange nyindrettede hjemmekontorer bliver pludselig omdannet til konferencelokaler, når du med et enkelt klik på musen er til seminar, bare på computeren, sammen med måske 100 andre deltagere. For dig der aldrig har prøvet det før, kan vi kun opfordre dig til at få tilmeldt et relevant et af slagsen. Det er en nem måde at opnå ny viden på, og det kræver ingen tekniske forudsætninger. Ofte modtager du et link, du skal klikke på – og så er du klar.

Hos Business Kolding tilbyder vi også en række webinarer, og lagde i sidste uge ud med webinarer om arbejdsfordeling, Early Warning, uddannelse og opkvalificering og virksomhedens tilstedeværelse på de sociale medier. Vi har lagt de afholdte webinarer nederst på vores Corona informationsside - se afholdte webinarer

I denne uge starter vi tirsdag kl. 9.00 med at byde borgmester Jørn Pedersen velkommen. Han vil fortælle om kommunens omstilling og initiativer for at imødegå Covid19-krisen. Hvad kan vi i fællesskab gøre for at holde gang i Koldings økonomi og hvordan får vi genrejst væksten. Der vil være rig mulighed for at erhvervslivet kan stille spørgsmål undervejs. Onsdag er webinaret rykket til kl. 15.00, hvor Erhvervshuset vil introducere til de forskellige hjælpepakke. Torsdag vil direktør for IBC, Jens Gamauf Madsen, fortælle om strategisk kompetenceudvikling i en krisetid.

Fredag bliver et gensyn med Casper Edens, der i sidste uge fortalte om, hvordan du kan skabe omsætning i din butik (eller i mindre virksomheder) i disse Coronatider. En af dem, der gør det, er dametøjsbutikken Susanna B, der valgte at lukke butikken, samtidig med at Danmark blev lukket ned. Hun har formået at rykke en stor del af sit salg over på facebook, og hun har den sidste uges tid fået gode råd fra Casper Edens om, hvordan hun kan optimere salget endnu mere, men også til hvordan hun får loyale kunder. Vil du høre hendes historie, og samtidig have del i endnu flere tips og tricks fra Casper Edens, så skal du være med.

Du finder webinarerne her