I denne uge kan du møde chef for erhvervsudvikling Tove Gæmelke, når vi præsenterer ugens profil hos Business Kolding. Tove ved ALT om Koldings erhvervsliv, om det er handel, turisme, iværksætteri, eksport, produktion eller alt det midt imellem.

24. november 2023

Tove blev oprindelig ansat hos Business Kolding til at udarbejde bestyrelsesuddannelsen, som blev, og forsat bliver, afviklet på INSEAD i Frankrig. Efterfølgende er det meget få arbejdsområder, som Tove ikke har været involveret i gennem sin ansættelse hos Business Kolding. Hun sidder nu i bestyrelsen for Destination Trekantområdet.

Tove brænder for kontakten til virksomhederne og samarbejdspartnere – især når det lykkes at guide virksomhederne videre med deres vækst.

- Det skal være udfordrende at gå på arbejde, fortæller Tove. Jeg motiveres af en travl og alsidig hverdag, hvor nye udfordringer opstår, for derefter at løses i samspil med virksomheder, samarbejdspartnere og kollegaer.

“Den største gave er, når virksomheder, samarbejdspartner og kollegaer lykkes.”

Tove Gæmelke, Business Kolding

- Den største gave er, når virksomheder, samarbejdspartner og kollegaer lykkes.

Tove bor sammen med sin mand på en gård i Gesten. Landbruget drives af deres søn, der er 3. generation på gården, der huser en svineproduktion, skov og planteavl.
Ud over sønnen har Tove en datter, som bor i Lyngby.

Tove stammer fra Salling, hvor hendes far drev en mindre vognmandsforretning.

Hun er uddannet socialrådgiver og har efterfølgende læst HD-O på SDU. Hun har tidligere været ansat som leder af ældreplejen i Ryslinge Kommune. Efter flytningen til Vejen Kommune var første ansættelse som socialrådgiver og sidenhen blev hun ansvarlig for opstart og leder af ældrecentret Knudepunktet i Vejen.

Tove har gennem 7 år været erhvervschef i Vejen Kommune. De sidste 11 år har hun arbejdet hos Business Kolding, og i 2022 var hun konstitueret havnedirektør for Kolding Havn.

Fritiden bruges på arbejdet i Vejen Byråd, 3 børnebørn, golf samt løbeture.

Kontakt Tove for spørgsmål

Tel +45 4096 5505
tg@businesskolding.dk
Chef, Erhvervsudvikling

Tove Gæmelke