I denne uge kan du møde Tina Nikolajsen, der har været ansat hos Business Kolding siden 2011 og har haft mange forskelligartede funktioner gennem tiden, men fokus har altid været på netværk, kompetenceudvikling og inspiration til etablerede og kommende iværksættere. Du kan f.eks. tidligere have mødt Tina i House of Design, House of Innovation eller projekt Medstrøm.

10. november 2023
Tanja Marek

Tina er en del af Business Koldings iværksætterteam og står nu bl.a. for formidling af Iværksætterdanmarks forløb til vores lokale iværksættere.

- Iværksætterdanmark tilbyder bl.a. en lang række gratis workshops, som understøtter vores egne iværksætterforløb og lokale tilbud, så vi samlet set får et meget stærkt tilbud til vores iværksættere, fortæller Tina.

“I Iværksætterteamet udvikler vi løbende nye tilbud, men vi sætter også stor pris på de gode traditioner som f.eks. Koldings Helte...”

Tina Nikolajsen, Business Kolding

- I Iværksætterteamet udvikler vi løbende nye tilbud, men vi sætter også stor pris på de gode traditioner som f.eks. Koldings Helte, der har mere end 10 år på bagen, og som vi fejrer igen torsdag den 16. november.

Sammen med sin kollega Tanja Marek når Tina at afholde hele 36 arrangementer i Pakhuset i 2023 med Marketing à la Carte, Business BackUp-netværket, Business Koldings eget Iværksætterforløb, Go’Morn StartUp og netværksforløbet Bliv en bedre netværker.

Planlægningen af forårets program starter inden længe, hvor der bl.a. også kommer nabomøder i kalenderen.

“Mit job handler om at udbyde inspiration, netværk og muligheder for vores iværksættere, så de kan tage næste skridt på deres iværksætterrejse.”

Tina Nikolajsen, Business Kolding

- Mit job handler om at udbyde inspiration, netværk og muligheder for vores iværksættere, så de kan tage næste skridt på deres iværksætterrejse.

- Min skrivebordsplads i Pakhuset kan let kendes på de mange fotos fra vores iværksætterforløb og fra hverdagen i Business Kolding. Det er min inspiration og motivation i hverdagen: de mange passionerede mennesker jeg møder hver dag og det stærke kollegaskab i Business Kolding.

Kontakt for mere information

Tel +45 2159 0221
tn@businesskolding.dk
Koordinator/Projektleder

Tina Nikolajsen