Chefen for Iværksætteri og Entreprenørskab hos Business Kolding, Claus Nygaard Jensen er indtrådt i bestyrelsen for Fonden for Entreprenørskab Syddanmark (FFE), og den koldingensiske erhvervskvinde Mette Høi Davidsen fortsætter som formand.

24. marts 2017

Bag det meget lidt mundrette navn gemmer sig en landsdækkende organisation, der målrettet skal fremme iværksætter-ånd og entreprenørskab hos samfundets yngre generationer.

I hverdagen er FFE mest kendt for at afvikle forløbene Company Programme, kendt som Young Enterprise, Next Level og Edison for henholdsvis ungdomsuddannelserne og folkeskolen.

”Projekterne skal gøre eleverne mere handlekraftige og foretagsomme, samt styrke deres evne til at udtænke og udvikle gode ideer på konkrete udfordringer, og jeg vil gøre mit til at ideerne også føres ud i livet”, lyder det fra Claus Nygaard Jensen.

I bestyrelsen for Fonden for Entreprenørskab sidder repræsentanter fra Regionens uddannelsesinstitutioner, fra de involverede kommuner og fra erhvervslivet.

Elleve kommuner i regionen arbejder med Edison-programmet i deres folkeskoler og over 1000 elever fra ungdomsuddannelserne deltager i Company Programme, hvor de studerende via de lokale konkurrencer kan kvalificere sig til regionsmesterskabet og de bedste siden til landsfinalen i dysten om at have det bedst udførte og mest lovende forretningskoncept.

Kontaktdata:
Chef for Iværksætteri og Entreprenørskab, Business Kolding:
Claus Nygaard Jensen – 51 89 43 61

Bestyrelsesformand, Boka Group:
Mette Høi Davidsen - 2777 2222.