I går aftes kunne Foreningen Business Kolding endnu en gang byde velkommen til et netværksarrangement, denne gang hos Birkemose Golf Club, hvor dagen stod på indlæg, mad, golf og ikke mindst netværk.

18. september 2020

Vejret var med deltagerne, og humøret var højt, da de 25 deltagere indtog banerne på Birkemose Golf Club. Claus Valter fra Birkemose Golf Club holdt et spændende indlæg omkring deres arbejde med socialøkonomi, hvor de hjælper borgere på kanten af arbejdsmarkedet, men også om klubbens arbejde med FN’s Verdensmål.

Efter arrangementet tog vi en snak med en af deltagerne:

- Det var som altid et super godt arrangement, fortæller Thomas Hjortshøj fra ConceptHuset. Det var inspirerende at høre Claus fortælle om alle golfklubbens projekter, og den værdi det har for samfundet.

“Jeg ser arrangementerne som en investering i min egen virksomhed, da jeg hver gang udvider mit netværk.”

Thomas Hjortshøj, ConceptHuset

- Jeg deltager i mange af Foreningens arrangementer, og synes det er dejligt, at man hos Business Kolding er omstillingsparate, og forsøger at imødekomme virksomhedernes ønske om at mødes ved at flytte arrangementerne udendørs i stedet for at aflyse alt.

Vi spurgte også Thomas Hjortshøj, hvad han får ud af at deltage:

- Jeg ser arrangementerne som en investering i min egen virksomhed, da jeg hver gang udvider mit netværk. Denne gang fik jeg to nye kontakter, som jeg helt sikkert vil bruge fremover. Det er altid nemmere at lave forretning med mennesker man har set i øjnene.

Vil du også være en del af netværket i Foreningen Business Kolding, så kan du læse mere om fordelene og blive medlem.