StartupBoost blev etableret i 2018, i et samarbejde mellem Foreningen Business Kolding og lokale virksomheder og erhvervsfolk, der alle har skudt penge ind i en pulje, der giver mulighed for at hjælpe lokale iværksættere fra Kolding kommune med et lån eller en investering.

16. juni 2023

I sidste uge skulle syv iværksættervirksomheder så pitche for et dommerpanel fra StartupBoost. Der var afsat en halv time til hver virksomhed, der allerede på dagen fik tilsagn om et lån eller en investering. Det var dog ikke alle der gik fra ”Løvens Hule” med ekstra penge.

To virksomheder fik et lån med ud af døren, nemlig MyBelly, der laver sportstøj og badetøj til gravide og ammende, samt Maade Dining, der tilbyder en gourmet restaurantoplevelse hjemme hos dig.

Der ud over fik NAVIPAIR et ja til at se på en mulig investering, såfremt de selv kan finde yderligere penge. Det samme gælder for Evenio og Rumlii. Desværre måtte to virksomheder gå hjem uden lån eller investering.

Kender du en iværksættervirksomhed der er godt på vej, men som mangler et mindre lån eller en investering for at kunne komme videre med drømmen, så prik dem på skulderen og bed dem om at tage fat i Business Kolding, der kan hjælpe med hvilke muligheder de har.

Investorer i StartupBoost

Jørgen Schou fra Jørgen Schou Holding A/S

Ole Terkelsen fra OT Bolig- & Erhvervsudlejning

Gitte Dall Sølbeck fra DS Outsource

Jens Arkil fra Arkil Holding, Aller Aqua

Frank Birkegaard fra Carecon

Jan og Frank Eisby fra Vetaphone

Kim Hyldahl fra Mos Mosh

René Piper Laursen fra Park Styling

Søren Ravn fra Sjølund A/S

Pierre Legarth fra Pierre Ejendomme

Middelfart Sparekasse

Lars Høeg fra Bæklund Consult & Invest Aps

Christian Thomsen fra Dansk Gummi Industri

Morten Bugge fra Tulip Invest ApS

Sparekassen Kronjylland

Foreningen Business Kolding