Er Morten Bjørn Hansen ny spiller i Kolding IF Fodbold? I Foreningen Business Kolding arbejder vi hver dag for at samle virksomhederne i værdiskabende netværk på tværs af brancher. Senest har foreningen derfor indgået samarbejde med Kolding IF Fodbold og deres erhvervsnetværk, for at tilbyde endnu flere unikke netværksmuligheder til medlemmerne.

9. juli 2021

Bestyrelsen i Foreningen har som en del af strategien arbejdet for et tættere samarbejde med de mange erhvervsnetværk, - klubber og foreninger i Kolding Kommune. De mange samarbejder skal give medlemmerne endnu flere netværksmuligheder, og samle kommunens erhvervsliv på tværs.

Derfor har Foreningen Business Kolding netop indgået et samarbejde med Kolding IF Fodbold. Aftalen støtter op om de erhvervsrettede aktiviteter, som den lokale klub står bag, og giver medlemmerne mulighed for at komme tæt på de mange lokale virksomheder, der er en del af fodboldklubbens erhvervsnetværk – vi ser frem til, at byde jer velkommen til fælles arrangementer og en tur på stadion!

“Når vi kender virksomhederne og personerne bag, kan vi også bedre hjælpe med at udvikle virksomhederne og bringe dem sammen på kryds og tværs.”

Morten Bjørn Hansen, Business Kolding

- Vi kender virksomhederne personligt, forklarer Morten Bjørn Hansen, direktør hos Business Kolding. Vi vil gerne helt tæt på og skabe personlige relationer, og hvor er det nemmere, end over en fadøl og en omgang fodbold. Når vi kender virksomhederne og personerne bag, kan vi også bedre hjælpe med at udvikle virksomhederne og bringe dem sammen på kryds og tværs.

Det var da også Morten Bjørn Hansen, der tog på Kolding Stadion for, at skrive kontrakt med fodboldklubben. I videoen kan du se, at Morten Bjørn Hansen og Michael Flyvholm fra Kolding IF Fodbold vist ikke var heeelt enige om, hvad der skulle skrives kontrakt på.