Torsdag d. 23. februar 2023 er der generalforsamling i Foreningen Business Kolding, hvor der skal vælges 10 nye medlemmer ind i Repræsentantskabet. Se listen over opstillede her!

2. februar 2023

Repræsentantskabet er et stærkt erhvervsnetværk, som varetager medlemmernes interesser i Foreningen Business Kolding og giver input til bestyrelsen.

Som repræsentantskabsmedlem er du med til at sætte præg på dagsordener, der har betydning for erhvervslivet i Kolding Kommune. Repræsentantskabet mødes 4 gange årligt og kan stille forslag til fokusområder, sætte retning for udviklingen, drive netværk og bidrage til arbejdsgrupper indenfor egen branche og/eller ekspertise, til gavn for alle medlemmerne i Foreningen Business Kolding.

Opstillede kandidater til Repræsentantskabet
Brian Vittrup FGU Kolding Vejen
Charlotte Reersted Reersted - Empowering Potential
Clifford Madsen  ENSURE Pensionsmæglere 
Edvard Køhrsen SlotssøBadet
Elvis Comic  Chocolé
Hanne Faaborg home v/Hanne Faaborg
Heino Svenningsen Kolding Havn
Henrik Halken Aller Aqua Group
Henrik Larsen LEA Ejendomspartner A/S
Henrik Nielsen MCR Holding ApS
Lene Holm Geografisk Have 
Mads Henriksen Sunset Boulevard
Palle Kamstrup Blue Water Shipping
Peter Nørup-Maxsø Nørup-Maxsø
Rasmus Vemmelund Gustav Lind Aps
Søren Ravn Jensen Ravn Jensen Holding
Søren Nielsen Tegnestuen Mejeriet
Torben Mølby LM Wind Power / GE Renewable Energy

Foreningen Business Kolding søger 10 nye medlemmer til repræsentantskabet i 2024. Vil du være en del af et spændende netværk, som er med til at give input til erhvervsudviklingen i Kolding Kommune? Så er Foreningen Business Koldings Repræsentantskab måske noget for dig? Læs mere...
Foreningen Business Kolding indkalder alle medlemmer til den årlige Generalforsamling torsdag den 23. februar 2023, på Comwell Kolding. Læs mere...