På SDU Kolding vil de studerende gerne mødes med virksomhederne – og omvendt. Det gør de i SDU Link, der har til formål at styrke “linket” mellem de studerende på SDU Kolding og områdets virksomheder – bl.a. via virksomhedsbesøg og oplæg på skolen. Senest gik turen til GLS Danmark.

6. maj 2022

I sidste uge var 22 studerende fra SDU på eget initiativ på besøg hos GLS Danmark, for at opleve, hvad virkeligheden er for Bachelorer og Kandidater, når de er færdige med studiet.

SDU Link havde, i samarbejde med GLS Danmark i Kolding, planlagt en eftermiddag hvor CEO Steen Ravnsbæk Kristensen fortalte om GLS's overordnede strategi, hvorefter Jana Hartwich fortalte om GLS's digitalisering, og hvordan man kan komme fra en idé og til noget virkeligt. Herefter kunne Helle Vangsgaard fortælle om valget af deres nye logo, kommunikation og den brandingstrategi, der er lagt fra 2022. Til sidst kom Kasper Lundsgaard forbi, en tidligere studerende fra SDU Kolding, og fortalte omkring bæredygtighed i virksomheden, og hvad han som tidligere studerende har lavet i GLS. 

De studerende fik en masse viden om virksomheden, og de så hvordan pakkerne kommer fra A til B. GLS orienterede også om, hvordan man som ny studerende kan starte i virksomheden og stige i graderne, hvis man er pligtopfyldende og arbejder hårdt. De tager løbende både praktikanter og studiemedhjælpere ind, lige som der er mulighed for at skrive opgaver for og om GLS.

Alt i alt var det et arrangement, der gav værdi for både virksomhed og de studerende, det skabte netværk mellem virksomhed og de studerende, og forhåbentlig kan det være med til at give opgaver, viden og fremtidige medarbejdere.

Kunne din virksomhed tænke sig at give viden og muligheder for samarbejde videre til de studerende på de videregående uddannelser, så kan vi kun opfordre til at tage fat i SDU, IBA, UC Syd eller Designskolen, der alle gerne vil samarbejde med erhvervslivet.