Selv om vi er midt i en Corona-tid, så er der fortsat gang i iværksætteriet. En interesse som EU-projektet MEDSTRØM også har oplevet på deres iværksætterforløb.

7. maj 2020

Selv om en lang række iværksættere i disse dage kæmper for deres virksomheder, så er der også dem der har en god idé, og trods svære betingelser, vælger at kaste sig ud i et iværksættereventyr.

Det har også betydet, at der fortsat er en god søgning til MEDSTRØMS forskellige iværksætterforløb. Tilbage i marts var flere forløb i gang, forløb som på meget kort tid blev flyttet online, da Danmark lukkede ned. Strømstyrke gik fra fysisk til online på en uge, Tankestrøm, som er en workshop for kommende og helt nystartede iværksættere, løb af stablen online i slutningen af april, og nu er MEDSTRØM klar til at tage mod tilmeldinger til Power Up.

Power Up starter op i uge 22, og du kan deltage, hvis du har haft CVR nummer mellem 0-1 år, men er også for dig, der endnu ikke har oprettet CVR nummer. De ti workshops hjælper dig med at opbygge fundamentet for din virksomhedsidé og koncept.

På de ti workshops får du både individuel business sparring, praksisorienteret viden og værktøjer og et stort og blivende netværk med de øvrige deltagere. Målet er, at du som ny iværksætter udvikler din virksomhed til en sund og bæredygtig forretning og samtidig får et fagligt og personligt kompetenceløft.

MEDSTRØM er finansieret af EU’s Socialfond og Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse. Spinderihallerne i Vejle står for planlægning og gennemførelse af aktiviteterne i Power Up.

Der er seneste tilmelding d. 24. maj – opstart d. 26. maj 2020. Vil du høre mere om forløbet kan du kontakte Tina Nikolajsen. Tilmeld dig her

Vil du høre mere, så kontakt

Tel +45 2159 0221
tn@businesskolding.dk
Koordinator/Projektleder

Tina Nikolajsen