Onsdag aften blev dansk erhvervsliv og en lang række ejerledere hyldet. Ejerledere, der gør en forskel, og som er med til at genstarte Danmark oven på COVID-19.

30. oktober 2020

21 ejerledere udpeget fra hele landet, var nomineret til prisen som Årets Ejerleder 2020, virksomheder og ledere, som i en vanskelig tid har udvist handlekraft og samfundssind, og som har tænkt og handlet anderledes.

Den eftertragtede pris skulle uddeles onsdag aften, der skulle findes 7 regionsvindere og en vinder på landsplan, men det gik ikke helt, som deltagerne havde regnet med.

- Arrangørerne havde, på baggrund af den mærkelige situation vi står i, valgt at ALLE 21 nominerede skulle vinde, det har været en holdpræstation at holde Danmark i gang, og derfor var der hæder til alle, forklarer Pierre Legarth, der fortsat er stolt af prisen, selv om han måtte dele den med de andre.

I 1995 stiftede Pierre Legarth virksomheden Pierre Ejendomme, som i dag er blevet til et veletableret ejendoms- og udviklingsselskab med 70 ansatte. Pierre Ejendomme har en god andel af markedet i Kolding for udlejning af ejendomme til både private- og erhvervskunder. 

Da COVID-19-krisen ramte Danmark, gjorde Pierre Legarth noget, som mange andre og større virksomheder ikke valgte at gøre; han tog personligt fat i alle sine erhvervslejere og tilbød dem betalingsfrie måneder under krisen. Flere af lejerne i hans erhvervslejemål i Kolding skulle ikke betale husleje over en periode, mens andre lejere fik henstand eller huslejerabat. Pierre Legarth har vundet stor respekt i både lokalmiljøet og i erhvervslivet generelt for dette initiativ.

Det er fantastisk flot bare at blive nomineret til den fornemme pris, så stort tillykke til Foreningen Business Koldings bestyrelsesformand, Pierre Legarth med hæderen som Årets Ejerleder 2020.